Reklama

Reklama

Chystá se odveta století. Rocky Balboa se znovu utkává s Apollo Creedem v pokračování jednoho z nejuznávanějších filmů v dějinách. Rocky Balboa (Sylvester Stallone) obstál v zápase se šampiónem těžké váhy a fanoušci volají po odvetě. Ale Rocky utrpěl v souboji těžká zranění a ohlásil odchod na odpočinek. Snaží se začít nový život, ale zjišťuje, že svému skutečnému poslání stejně neunikne. Ring ho láká a Rocky se musí připravit na zápas svého života. (HBO Europe)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
Longthing

Longthing (hodnocení, recenze)

Narážím hned na první komentář "Mclushiho"nezda se m,i ze tenhle prima dobrej film ,by mel hodnoti nekdo,kdo zrovna u druhého dílu nemel stopky a dokaze tvrdit takovou ptakovinu,ze souboj v druhem dile trval 4x dele nez v prvnim.Doporucuju znovu skouknout jednicku.Adios

Derek

Derek (hodnocení, recenze)

ja by som sa priklanal k tym 80. rokom, je to vacsejsia sranda! aj ked hlavne jednotka je vynikajuca, ale dvojka jej trocha podraza nohy

Bafomet

Bafomet (hodnocení, recenze)

pro mě je rocky jako pět knih mojžíšových.. posvátné.. jeden díl vedle druhého

na příspěvěk reagoval Martin741

Alfie

Alfie (hodnocení, recenze)

Oba díly Rockyho z let sedmdesátých jsou víc syrvý, ale naopak Rocky z let osmdesátých (jak už napsal choze) takový komiksový.

choze

choze (hodnocení, recenze)

Jsou lepší Rockyové let sedmdesátých nebo osmdesátých? Ring pro vaše názory volný!

Související novinky

Zemřel Carl Weathers

Zemřel Carl Weathers

02.02.2024

Přichází smutné zprávy ze zámoří. Ve věku šestasedmdesáti let zemřel ve čtvrtek 1. února v kalifornském Los Angeles americký herec Carl Weathers, známý především svou rolí boxera Apolla Creeda z… (více)

Reklama

Reklama