Reklama

Reklama

Boxer Rocky Balboa si užívá bohatství, které jako mistr světa získal. Bojuje pouze proti snadným protivníkům. Pak je ale vyzván arogantním Clubberem Langem. Rocky výzvu přijímá, aby ještě jednou dokázal, že je jen jeden mistr. Jenže se stane nečekané: Lang vyhraje a stane se novým mistrem. V Rockyho už nikdo nevěří, kromě jednoho člověka: někdejšího mistra světa Apollo Creeda. A právě on se pokusí povzbudit Rockyho bojovného ducha a dostat jej zpět do vrcholné formy… (TV Prima)

(více)

Diskuze

Tef

Tef (hodnocení, recenze)

Podle mě o trochu horší než díl 1 a 2, ale soundtrack Eye of the Tiger je prostě úžasnej! :))

CRYPT

CRYPT (hodnocení, recenze)

1cka mne absolutne nebavila - 2ka byla uz zajimavejsi ale 3ka je zatim to nejlepsi co jsem z Rockyho videl :)

skocan

skocan (hodnocení, recenze)

no tak hulk hogan to jako ne.to snad nikdo nemuze myslet vazne.ten trapnej zapas na zacatku hulkem jednoznacne ubira filmu 1 hvezdicku v hodnoceni.(takova picovina do rockyho proste nepatri)

Bafomet

Bafomet (hodnocení, recenze)

pro mě je rocky jako pět knih mojžíšových.. posvátné.. jeden díl vedle druhého

horor2

horor2 (hodnocení, recenze)

Náhodou mě se 3 díl líbí víc než ty dva předešlé!!!!!!!! Má spád a konečně to co nemužu říct o těch dvou má akci.Nejlepší díl podle mě je 4 a pak toto.A kdo si to nemyslí ať si zrovna liští nebo koupí brýle :-) :-) :-)

bolfik

bolfik (hodnocení, recenze)

A je tu zpět, Rocky Balboa a znovu v životní formě a opět dávám pět hvězdiček.

choze

choze (hodnocení, recenze)

Váhám, jestli mám radši trojku nebo čtyřku, obě jsou skvělé, ale na trojce je geniálně vidět přechod od stylu 70. let k letům osmdesátým a má úžasný titulní song. A famózního Mr. T!

Roger92

Roger92 (hodnocení, recenze)

Nejlepší z celé série!!! Skvělý Stallone, Weathers a celá ta parta s manželkou Adrien, její bratrem Pauliem a trenérem(spíše asistent)...FORZA ROCKY III

Související novinky

Zemřel Carl Weathers

Zemřel Carl Weathers

02.02.2024

Přichází smutné zprávy ze zámoří. Ve věku šestasedmdesáti let zemřel ve čtvrtek 1. února v kalifornském Los Angeles americký herec Carl Weathers, známý především svou rolí boxera Apolla Creeda z… (více)

Reklama

Reklama