Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jak ubíhají týdny, covid si vybírá oběti na životech i psychickém stavu lékařů. Sestra Petringová onemocněla a musí být hospitalizována. Aaron a Debbi mají tichou domácnost. Shaunův pacient má další a další komplikace a jeho manželka to velmi těžce snáší. Alex pomocí experimentální léčby pečuje o čerstvou matku. Jeho práce se ale staví mezi něj a Kellana. Claire vede hovory s Neilem a upíná se k nalezení majitele vojenských psích známek, které našla mezi věcmi pacientů. (TV Nova)

(více)

Recenze (2)

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodnotím celkově 1 i 2 část. Tvůrci nám hned v prvních dvou dílech naservírovali koronavirus a mě se to dotklo, protože na jaře 2020, kdy nás média masírovala tak moc, že jsem měla pocit, že jen co člověk vyjde z baráku, tak musí zákonitě umřít, měl můj táta rakovinu a čeho jsem se bála úplně nejvíc bylo to, že se nakazí a umře sám v nemocnici. Tohle tam vypíchli, protože to se dělo, vypíchli taky bezmoc, protože nikdo nevěděl, co bude i naději, že právě i proto, že nevíme co bude, může být to pokračování i šťastný. V Parkově lince jsem doufala ve všechna klišé světa, linka Claire mi přišla hodně nevýrazná, Shaun opět cenu sympatie nedostane. ()

HMTD 

všechny recenze uživatele

Začátek série je fakt mazec. V ČR to asi dost lidí neocení, protože tady byl hodně silný trend zlehčování, a hoaxů + dnes to lidé berou zpětně jako přehnanou situaci. Jenže ono to přehnané nebylo. Byla to nová nemoc a situace v nemocnicích byla taková jak jí seriál popisuje. Beznaděj a mnoho zbytečných úmrtí kombinovaných se strašným tlakem na zdravotníky. Nejhorší bylo potkávat tolik popíračů když jste jako já znali pět lidí kteří skončili na plicní ventilaci a jen vaší rodině zemřelo několik známých. Do dnes mi vadí bezohlední lidé a stupidita českého národa který nebyl schopný dodržovat pravidla alespoň do té doby, než přijde vakcína. Sám jsem covid prodělal nedlouho před tím, než byla pro mne dostupná a nebyl to příjemný zážitek i když bych řekl, že jsem měl takový přijatelný průběh (takový silnější chřipka) ale následoval týden únavového syndromu a ještě jeden dlouhodobější zdravotní následek(tím nemyslím ztrátu čichu). ()

Reklama

Galerie (40)

Reklama

Reklama