Reklama

Reklama

Recenze (3)

SeBig 

všechny recenze uživatele

Po skoro deseti letech tryhardu jsem to konečně našel! Kurva yes! Jak mě ty braky s Donem Dragonem chyběli! Tupé přestřelky, vtipné fighty s vtipnýma držkama! No prostě pro mě sedmé nebe. Lehce nadhodnotím i když jeto bullshit. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Řadový akčňák, který je zajímavý pouze nahotou Vicky Pratt. Respektive béčko, které je zajímavé jen prostředím fitness, jemuž vévodí tehdejší královna Musclemagu. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Pekné polonahé alebo aj nahé baby, relatívne dosť akčných scén a v centre deja drsné duo dvoch povedomých xichtov. Na prvý pohľad všetko, čo si môže fanúšik akčných béčiek želať. Lenže v každom ohľade to je mizerné asi ako všetky "Dráčikove" filmy. Akcia je hrozná. Jak bitky, tak prestrelky. Snáď len ten kaskadérsky kúsok s horiacou motorkou bol zaujímavý. Drak ako vždy v drsnej polohe trápny. Tentoraz sa k nemu pridal aj vyžratý Dice Clay, v bunde a gatiach o tri čísla väčšie, aby vyzeral ešte viac vyžratý. Fakt k smiechu. Snáď len tie polonahé baby za niečo stáli. Film vhodný pre fanúšikov trashu. 3/10. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama