Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kriminální příběh ve kterém se hroutí rodiná idyla soudce a jeho tří dospělých synů podezřelých z vraždy. Film získal cenu Goya za nejlepší film ve španélštině v roce 1997. (Cine Argentino)

Recenze (2)

rivah 

všechny recenze uživatele

Drama o vášni a politice, moci a korupci, posedlosti a nevinnosti, ztrátě a zklamání, v němž se prolíná policejní thriller, konflikt sourozenců navzájem a otce, detektivka a psychologická studii charakterů. Kvalitní film s dráždivě komplikovaným dějem na univerzální témata. ()

Cascabel 

všechny recenze uživatele

Kriminálka bez tajemství a thriller bez napětí. Dobrý nápad, ač nikterak originální, se nepodařilo adekvátně natočit. SPOILER Od začátku je vyšetřovatelce i divákům jasné, že "pachatelé" lžou, ale úplně blbé je, když minimálně od půlky filmu známe motiv zločinu, který se - a to je to jediné překvapení - nestal. Vysvětlení, proč se nestal, je ale tak přepjaté, že ho ze středoevropského hlediska nedokážu přijmout. KONEC SPOILERU Jedna hvězda za to, že vyšetřovatelka je žena, za dva dobré herce (Héctor Alterio, Leonardo Sbaraglia), hezkou Leticii Brédice a její erotické scény i za úvodní sekvenci, která napoví způsob vyprávění a navnadí diváka (bohužel zbytečně). Chybějící hvězdy jsou kromě výše uvedeného také za to, že jiní herci hrají jako v telenovele nebo vůbec nijak, a za nerealistické ztvárnění prostředí. ()

Reklama

Reklama