Reklama

Reklama

Co mám na tobě ráda

(seriál)
  • USA What I Like About You (více)
USA, (2002–2006), 30 h 44 min (Minutáž: 20–22 min)

Hrají:

Amanda Bynes, Wesley Jonathan, Jennie Garth, Leslie Grossman, Allison Munn, Nick Zano, Simon Rex, Stephen Dunham, Michael McMillian, Dan Cortese, Penn Badgley (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(86)

Obsahy(1)

A čo miluje Holly na svojej staršej sestre Valerii? Všetko len aby nemusela ísť s otcom do Japonska. Stalo sa už totiž pravidlom, že vždy, keď Holly niekde zapustí korene, otca povýšia a musia sa znovu sťahovať. Tentokrát by radšej zostala bývať v Big Apple u sestry. Najprv jej však musí dokázať, že ich spolužitie bude perfektné... Holly Tyler (Amanda Bynesová) má 16 rokov a netúži nasledovať svojho otca do Japonska. Navštívi teda svoju staršiu sestru Valeriu (Jennie Garthová) a snaží sa predstaviť v tom najlepšom svetle a nenápadne dokázať, že práve ona by bola jej najlepšou spolubývajúcou. Keďže Valerie vyznáva Feng Shui, Holly prezariadi jej byt presne podľa týchto pravidiel. Posteľ je teda v kuchyni, aby smerovala na sever a otázka priateľa Garyho (Wesley Jonathan), či má priniesť nočnú lampu alebo otvoriť chladničku, je absolútne namieste. Ba čo horšie Holly ohrozí aj sestrinu kariéru PR manažérky v marketingovej firme, keď na prezentačnom večierku vyhodí Tonyho skateboard a potom sa ešte počas jeho skateovania na požičanom skateboarde vynorí priamo v strede jazdnej dráhy a Tony Hawk skončí na plne prestretých stoloch. Našťastie Valerie berie všetko s humorom. Koniec koncov ak by Holly odišla do Japonska, s kým by sa hádala a komu by mohla odovzdať svoje skúsenosti...? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (56)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Co je to ta Amanda Bynes? Něco jako Hanča Montana? Ouha. Ale tak Jennie Garth lze, nicméně neustojí něco takového... ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Tohle by mohlo být vtipné maximálně v nějaké hodně zvrhlé alternativní dimenzi, kde v průběhu druhé světové války ovládl polovinu planety nikdo z nám známých světovůdců, nýbrž v naší realitě neexistující transvestitální titán Zoltan Vulvanič z Krasnodaru. Všechny postavy jsou nebetyčně tupé, což platí obzvlášť o postavy nejpřednější, které se dají popsat jen a pouze jako promiskuitní krávy s inteligencí cibulové slupky a emoční zralostí na břeh vyvrhlé tresky. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Začala jsem se na to dívat především proto, že filmy Amandy Bynes mám ráda, ač jí jako herečku moc nemusím, a taky proto, že to vysílali v době, kdy jsem obědvala, takže těch 20 minut byla tak optimální délka. Musím přiznat, že první díly byli fakt šíleně blbý, pak se to vyhouplo tak na průměr. A nakonec zápletka Miluju Vince, Nesnáším Vince, Miluju Vince ale nebudu s ním, to bylo fakt strašný, už to bylo ke konci tak otravný, že se to až nedalo. Ale dodívala jsem se na to dokonce a možná, že jednou až zase budu potřebovat seriál, který budou vysílat kolem oběda, podívám se na to znova. 3* ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 10/10 Děj 6/10 Hudba 6/10 Prostředí 7/10/// +Amanda Bynes, občas slušně pobaví, zajímavý vývoj vztahů -vadila mi věčně uječená Leslie Grossman, některé otřepané a laciné fórky, slabší dějové zápletky/// I když bych nejraději dal 5*, tento seriál si to nezaslouží. Je to veskrze průměrný seriál pro dívky nebo mladší diváky, který ani s přibývajícími díly nemá výrazně vzestupnou tendenci. Přesto jsem si ho nechtěl nechat ujít. Možnost vidět každý den v televizi moji nejoblíbenější herečku se za tu snahu ignorovat to špatné vyplatilo. Nakonec jsem to bral jako oddechovou výplň při obědě a občas se i příjemně pobavil. Trochu tedy nadsazuji, vy ale víte proč :-)/// Celkem 70%/// ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Snesitelný sitcom, který těží z obsazení dvou spolehlivě hrajících protagonistek. Jennie Garth vypadá lépe než za mlada a Amanda Bynes má dobrý komediální timing. Jenže potíž je v tom, že mě sitcomy nijak neberou. ()

Ratemus odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jen pár dílů, ani jednou jsem se nenasmál, řeší se tam samé hovadiny, toto je asi určené pro teen panny jinak si to neumím představit. Zápletky jsou laciné, humor nefunguje, herecké výkony slabé. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Málokdy hodnotím, když jsem neviděl víc jak půlku, ale tady to se už pak nedalo ani poslouchat. Oblíbenost u některých novajedinců mě však nutí nedat odpad - pardóóón. ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Opravdu škoda těch komických hereckých výkonů. Jediná jejich mimika jsou vykulené oči. Akorát Amanda mě překvapila. Její výkon se k její roli hodí. A i když jde o dost jednoduchý seriál dávám 3 hvězdy.. někdy je prostě fajn shlédnout něco nenáročného, u čeho můžete i usnout.. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Jsou seriály u kterých mi ani náhodou nevadí přidané zvuky smějícího se publika ale tady mě to hodně ruší. Nejde jen o publikum ale americký způsob humoru, který se snaží pokračovat v tradici veleúspěšného seriálu Přátelé...Není to myšleno jako podobnost v ději nebo tak ale v tom smyslu, že scénáristé sekají za sebou nejméně 5 silných hlášek u kterých doufají, že se lidé zasmějí-a to není tak uplně pravda, protože se to jeví jako jedna velká parodie. Samozřejmě má pár světlých a vtipných momentů za to jedna * a ta další je za poloviční výkon Amandy Bynes a protože si myslím,že má na víc - tak říkám poloviční, protože potenciál jejího komediálního umění je trochu na jiné úrovni než tahle podprůměrná show pro náctileté. ()

sssssycak 

všechny recenze uživatele

První sérii jsem viděl celou, ta si celkem slušně držela jistou úroveň. Od druhé to však začalo upadat a ztrácet na tempu, vtipnost se vypařila jako pára nad hrncem a jakákoliv zápletka zmizela. Z druhé a třetí série jsem ještě viděl několik dílů, ale nakonec se seriál stal natolik nezajímavým, že jsem ho bezvědomě přestal sledovat... ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Přestárlá Jennie Garth a Amanda Bynes (v době, kdy ještě nebyla oteklý čuně) v nějakým americkým sitcomu, kterej není vtipnej (vtipy typu "dáš si náš mrkvovej dort? Máme skutečně výborný mrkvový dorty. Je v nich hodně...mrkve" načež následuje umělej smích, jako že se mám snad zlomit v pase). Navíc příšerná Leslie Grossman, což je snad ještě horší herečka než Jennie Garth... Jediný plus (hvězdička) je za sexy Allison Munn a Wesleyho Jonathana, kterej je jedinej sympatickej -- a není tady na csfd vůbec vytvořenej..? ()

bukowski83 

všechny recenze uživatele

Ze začátku se mi to zdálo celkem v pohodě, ale díl od dílu se vše hroutí a přicházejí i odcházejí velmi nesympatičtí herci a čekám, že se to v nejbližší době zvrhne v úplnou blbost! Aktualizace18.1.11 tak a už se to zvrhlo beru jednu hvězdu a jestli se náhodou podívám ještě na jeden díl - dám odpad! ()

Warmin 

všechny recenze uživatele

Uff takových seriálů je celá řada a snad nikdo nemůže doufat že by se z nich staly veleúspešné seriály .Navíc když v tom hraje Amanda... tak to už fakt ne!!!!! ()

Reklama

Reklama