Reklama

Reklama

Recenze (21)

Tosim 

všechny recenze uživatele

Oproti starému seriálu má tenhle samozřejmě lepší triky, ale jinak jsou si v podstatě rovni. Novější "drahý zesnulý" IMHO oplývá mnohem více tajemnem a záhadami, má zajímavou kameru a slušivý soundtrack. No a navíc je Emilia Fox v roli Jeannie prostě zlatíčko. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

V priebehu rokov 1969 až 1970 bol spoločnosťou ITC Entertainment vyprodukovaný anglický televízny seriál "Randall a Hopkirk" (Randall and Hopkirk - Deceased). Premiéru mal na obrazovkách britskej televíznej siete ITV (Channel 3). Bolo natočených dvadsať šesť častí. Stala sa z toho skoro až kultová klasika. V roku 2000 niekoho ambiciózneho napadlo, že natočí remake tohto seriálu. Bolo vyprodukovaných trinásť častí. Oproti pôvodnému titulu je to technicky na vyššej trikovej úrovni. A tým končia veškeré pozitíva, ktoré môžem o novej, zmodernizovanej verzii napísať. Inak je to absolútny prepadák, ktorý so svojim predchodcom môže len veľmi ťažko súperiť. Je to nudné, je to bez humoru, nadhľadu. Má to veľmi biednu atmosféru a úplne žiadnu charizmu. Absolútne zbytočná záležitosť. * ()

anderson odpad!

všechny recenze uživatele

ČESKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: ČT 1 = 4.11.2002 - Hopkirka dabuje OLDŘICH VÍZNER. --- ODPAD ODPADOV, Hovadina, MEGAODPAD. Jediné čo by ma zaujímalo, sú ratingy ktoré nepochybne na ČT "lámali" sledovanosť. (8.9.2006) ()

Terva 

všechny recenze uživatele

To už je jen slaboučký odvárek. Prvotina z roku 1969 je klasika - vlastně by se dalo říci, že kult. Z tohodle nic pořádného nekouká. ()

PanCitron 

všechny recenze uživatele

No přiznám se, že původní seriál jsem (zatím) neviděl a možná proto mi to nepřišlo až tak zlý oproti tomu co jsme slyšel. Obsazení na tom má asi největší podíl a to od T. Bakera v jedné z hlavních rolí přes Tennanta, Pegga, Gatisse, Pembertona, Laurieho...a v podstatě celé to očávání, kdo že bude v další epizodě. Bavil jsem se. Nejlepší epizody: 1x04 - Paranoia, 2x07 - Two Can Play at That Game ()

Rosana 

všechny recenze uživatele

Skvělý mystický seriál, který se mi kupodivu líbil více, než původní zpracování - asi díky sympatickým postavám. ()

mandlova 

všechny recenze uživatele

Tak tohle prostě dělá ostudu jménu R&H, které je holt původní, ČB verzí nastaveno vysoko....nevím, co to je za pominutí mysli dělat remaky takových kusů.... ()

nessbeal

všechny recenze uživatele

Randall a Hopkirk jsou detektivní parťáci, s malou anomálií - jeden z nich je duch! Remake slavného anglického seriálu Randall a Hopkirk. ()

Deratizer 

všechny recenze uživatele

Možná že kdybych neměl nostalgickou a srdečnou vzpomínku na původní seriál z dětství, tak bych dal i lepší hodnocení, ale bohužel ten vztah a vzpomínku mám na původní verzi v černobílé podobě a toto už na mě nepůsobilo, není nad originál, včetně jeho úvodní uhrančivé znělky. ()

Mercilonka odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle se absolutně nepovedlo! Až by jim mělo být hanba, že nesou stejný název jako jejich předloha z roku 1969. ()

ohneta 

všechny recenze uživatele

Starší bratříček z roku 1969, byl super, pamatoval jsem si ho matně jako kluk, naštěstí začal vycházet na dvd za 49-Kč :). Novější seriál se mi taky líbí, sice některé díly jsou slabší, ale jiné zase perlí. Takže zlatý průměr. Já se příjemně bavil. Doporčuji shlédnout staré i nové, prostě oddychovka. ()

Icewalker 

všechny recenze uživatele

Byť byly některé vtipy leckdy za hranicí vkusu, nicméně na oddechovou komedii byly jednotlivé příběhy poutavě napsané, a a ztvárnění hlavních i vedlejších postav bylo parádní, dokonce i český dabing se povedl. Navíc, Randall a Hopkirk fungují jako zajímavá přehlídka britských seriálových herců v epizodních rolích. ()

Související novinky

Beantrip 2

Beantrip 2

29.04.2006

Jak už sám titulek napovídá, pan Bean se vrací. A opět ve filmovém zpracování příhod a nehod nedorostlého dítěte pana Beana (Největší filmová katastrofa vydělala celých 240 milionů dolarů). Tentokrát… (více)

Reklama

Reklama