Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poke Jackson strávil pět let ve vězení. Za mříže ho kvůli menšímu přestupku s drogami dostal šerif Duke, který měl v té době na svědomí stejné provinění. Nyní se Poke vrací k manželce a malému synovi, kterého dosud neviděl. Duke pokračuje ve svých nezákonných praktikách a Poke se mu náhodou připlete do cesty. Stane se svědkem zločinu a začíná mu jí o život. (helljahve)

(více)

Recenze (2)

movie 

všechny recenze uživatele

(50%) Malý akční low budget od scénáristy Williama Nortona, který se po většinu svoji kariéry specializoval na maloměstské redneck akce (zejména WHITE LIGHTNING a GATOR) a rozhodně měl mnohem lepší momenty než tenhle. Ploché postavy, které nenabudí ani relativně dlouhá expozice, po níž následuje dost rychlá hurá akce, která sestává hlavně z několika honiček (všechna čest, je tu pár docela dobrých automobilních kaskadérských kousků) a pár pěstních soubojů. Hudbu dělal Charles Bernstein, který se na tenhle žánr specializoval, ale přišlo mi, že je tu hodně hluchých momentů zcela bez hudby, což je škoda. Vlastně tohle dílo je vůbec plné odborníků: Bo Hopkins tu hraje další ze své tučné řady křivých a uplacených fízlů. Pokud máte chuť na nějakou softovou 70's akci z malého města, kde jedinec bojuje proti policejnímu či magnátskému bezpráví, tak spíš doporučuji FIGHTING MAD s vyhuleným Peterem Fondou. ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Typicka nizkorozpoctova sedmdesatkova podivana v ramci redneck krimi...honicky, strileni, klobouky, nespravedlnost, manzelka s ditetem atd. Potesila ucast okate Susan George. 3- ()

Reklama

Reklama