Reklama

Reklama

Epizody(4)

Obsahy(1)

Kdysi se jmenoval Alex Murphy a sloužil jako odhodlaný policista v ulicích Detroitu. Po své smrti během střetnutí s nebezpečnou bandou zločinců se vrátil v kovovém těle RoboCopa, technického zázraku vytvořeného společností OCP. Dál sloužil u policie a bojoval proti zločinu v ulicích města. Jenže od té doby uplynulo deset let a Alex už je poněkud opotřebovaný, otlučený a místy dokonce snad i rezavějící. Jako by už to samo o sobě nebylo poněkud nepříjemné, objeví se ve městě nový kyborg, který se začíná velmi razantně plést policii do řemesla, což se vůbec nelíbí novému policejnímu náčelníkovi Johnu Cablovi, na kterého naléhá vedení OCP, aby situaci rychle vyřešil. Jedním z vedoucích manažerů OCP je také Cablova bývalá manželka Sara, která se rozhodla využít nepříznivé finanční situace OCP a zmocnit se vedoucí funkce ve společnosti a navíc se na svou stranu pokouší získat ambiciózního Alexova syna Jamese Murphyho. Situace se komplikuje, Cable odhalí nejen tajné spojení mezi Sarou a novým kyborgem, ale také pozadí složitého spiknutí a jako nepohodlný se ocitá v nebezpečí. Jeho jedinou nadějí se stává zastaralý Robocop, Sára je však stále o krok před ním a přeprogramovala Alexe tak, aby se postavil proti Cablovi. Zdá se, že její plán nemůže už nic ohrozit ani překazit. Může na tom něco změnit fakt, že Alex Murphy byl kdysi dávno Cablovým parťákem? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (59)

cyberhawk 

všechny recenze uživatele

Je to proste nuda.... vydrzel jsem se divat asi na hodinu prvniho dilu, a zkusim vydrzet i zbytek, ale... i kdyz na druhou stranu je videt, ze se reziser snazi napodobit Verhoevena jak to jen jde (jakasi Murphyho osobnost tu je a reklamni prostrihy se take objevuji), ale je to krecovite a navic Flretcher se jako RoboCop pohybuje hrozne toporne. ()

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Čtyřdílná série, chcete-li seriál, toho nejhoršího a nejhrubšího zrna. Od příšerných céčkových triků i v rámci televizní produkce, přes (ne)herce, až po brakový příběh, který by vymyslelo i dítě zajímavější. Za ty 4 díly se nedá pochválit doslova nic. Tady jde o to to jen přežít...a že je těch 400 minut FAKT DLOUHÝCH. ()

Reklama

petero odpad!

všechny recenze uživatele

Ok mám rád prvé dve filmové časti a trojku považujem za prepadák, ale tento TV Robocop samozrejme bez skvelého Petra Wellera je nepodarok najhrubšieho zrna. Totálne pritiahnuté a nudné. Komu sa chce sledovať tri filmové časti ako Robocop 001 bojuje s Robocopom 002 v totálne nenápadnej réžii (vystrelený projektil odkloní oproti letiaci projektil pričom je vidno priehlbiny ktoré sa po zrážke vytvoria na plochách projektilov v 30 sek. spomalenej sekvencii) bolo poriadnym klincom do rakvy. V tretej časti sa dokonca Robocop rozplakal, lebo sa stretol so svojim synom krorý predchádzajúce 2 časti čumel iba do monitora. A celé 4 časti sa choval ako vo filmovej 3ke. Ako malátny neschopný šrot. ()

Darren98 odpad!

všechny recenze uživatele

Když jsem byl malý, seznámil mě otec s filmem RoboCop z roku 1987. Tehdy jsem asi z toho měl trauma kvůli té Murphyho popravě, a nechápal ty vážné scény o jeho minulosti, avšak i přesto jsem díky té výborné hudbě zůstal věrný sérii, a po několika letech si vyhledal i další díly => věděl jsem, že jsou celkem tři, než jsem na jedné stránce objevil něco, co se nabízelo ke stažení pod názvem ROBOCOP 4. Za svůj život jsem učinil pár chyb, některé větší, některé ani nestojí za řeč, ale dodnes si neodpustím, že jsem kdy pozřel zákoutí části pekla tak zrůdného, oči vypalujícího, duši zotročujícího a zlé pocity přivádějícího, až moje jediná myšlenka na následujících 42 dní a 42 nocí, kterou mohl můj mozek vyplodit, nemohla být žádná jiná, než detailní a přitom stručný plán sebevraždy - Robocop: Temná spravedlnost! Zřel jsem, 65x myslel na vypnutí, zapomněl zda-li jsem to vypnul či dokoukal (takže asi dokoukal, když jsem pak toužil zapomenout), a slíbil si, že se nepodívám nejen na další díly, ale i nikdy více na tenhle, a žádný jemu podobný. Mé vzpomínky na skvělý film RoboCop, se málem rozbily, když se do mozku snažily vetřít ty vzpomínky na tenhle snímek, které mi dost ublížily a ukázaly, že i něco krásného má temnou stranu. Doufám, že ty vzpomínky v hlavě nezůstaly, jenže někdy pozdě v noci, mě ze spánku budí ten otřesný děj... ()

buldock odpad!

všechny recenze uživatele

Takhle zprznit legendu to se jen tak někomu nepodaří a tenhle kousek vás opravdu dostane během chviličky do stavu , kdy se vám začne zvedat žaludek a zároveň začnete přemýšlet jestli to autoři myslí vážně a nebo jde o aprílový žert , bohužel první varianta je správná a je to nehorázný ODPAD a film který se nehodí vysílat ani na Primě ve 3. hodiny ráno!!!! ()

Galerie (2)

Zajímavosti (3)

  • Název Kaydick je pocta sci-fi spisovatelovi, Philipu K. Dickovi. (Benjamin-L)
  • Scény, které ve zprávách propagují koupi robocopových videokazet, pocházejí ze seriálu Robocop (1994). (DannyBurino)

Reklama

Reklama