Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policajt Dick Tracy (Morgan Conway) má plné ruky práce so šialeným zabijakom známym ako Splitface. Ten má presný plán ako zabiť určitých pätnásť ľudí a zdá sa, že medzi nimi je i Tracyho dievča. (Šuplík)

Recenze (5)

movie 

všechny recenze uživatele

Dick Tracy tentokrát čelí šílenému zabíjakovi jménem Splitface. Ten má v plánu zabít celkem 15 lidí a zdá se že je mezi nimi i Tracyho láska ... Berkeho filmový DICK TRACY z roku 1945 má místy celkem dobrou, až horrorovou atmosféru, doprovodná hudba je klasicky naprosoto bombastická i v místech kde to není ani třeba a závěrečná bitka Tracyho a Splitface je párádní. Když ale odečtu těhle pár položek, je to celkem nuda. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Bez tej šialenej štylizácie predlohy (ktorá sa tak pekne podarila zachytiť animovanému seriálu a vo veľkej miere aj Beattymu) ide bohužiaľ iba o radovú kriminálku. Našťastie dostatočne svižnú (má to hodinku), miestami pekne noirovo atmosferickú a sem tam aj vtipnú. A Morgan Conway občas pripomína mladého Bruca Willisa. Fajn žánrová jednohubka 7/10 ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Hodinová béčková detektivka společnosti RKO. Dick Tracy postrádá charisma, vraždící maniak Splitface je docela děsivý, Tracyho girlfriendku hraje krásná Anne Jeffreys, která ale nemá moc prostoru. Nebylo to nic extra, ale na jedno zkouknutí, proč ne? ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Síce som nečakal megalomanstvo, aké nám pred 30timi rokmi nadelil Warren Beatty vo svojej opulentnej filmovej verzii, ale tak nejako som čakal, či ma 40. roky neprekvapia, grotesktnými maskami záporákov a svižným dejom. Nestalo sa. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Dick Tracy je sama o sobě celkem zajímavá postava a já jsem byl zvědavý na to, jak bude vypadat ve snímku, který si nejspíš nedovolí být moc drsný. Ale snímek "Dick Tracy" mě mile překvapil, protože jsou zde scény, kdy je atmosféra téměř hororová. Celé je to v podstatě seriálová epizoda, ale díky té atmosféře je fajn. ()

Reklama

Reklama