Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Píše se rok 1994 a někteří studenti právě odpromovali. Jako jedna z nejlepších absolventek vysoké školy by měla mít Lelaina Pierce před sebou zářivou budoucnost. Realita je ovšem mnohem těžší. Lelaina pracuje jako produkční asistentka nesnesitelného moderátora ranní televizní show. Ve svém volném čase natáčí jízlivý a často až urážející videodokument o svých vrstevnících. Aktéry jejího dokumentu jsou promiskuitní spolubydlící Vickie, Sammy, který potlačuje svou přirozenou sexualitu a její nejlepší kamarád Tray, velmi nadaný mladík, ovšem zároveň rebel bez přirozené životní motivace. Lelaina se seznámí s Michaelem, ambiciózním producentem, který chce uvést její dokument v televizi. A tak se ambiciózní dokumentaristka z ničeho nic ocitne uprostřed podivného milostného trojúhelníku. Na jedné straně stojí zajištěný, materialistický Michael a na druhé věčně filozofující, přitažlivý Tray. Film je režijním debutem Bena Stillera. (TV Barrandov)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (78)

Oralfabet 

všechny recenze uživatele

"The answer is... PIZZA!" Film jsem si z velké části dost užíval a taky ke mě, jakožto k třiadvacetiletému muži bez jasné vize budoucnosti, který se stále tak trochu vyrovnává s faktem, že je dospělý, jeho téma celkem promlouvalo. Jo a scéna na benzínce je parádní, a přitom tak jednoduchá, a song My Sharona díky ní teď miluju. Ale bože můj, Ethan Hawke tady hraje asi toho nejnesnesitelnějšího, nejtrapnějšího rádoby deep kreténa, co jsem kdy viděl. Winona to celkem vyvažuje svou nadpozemskou dokonalostí, ale díky závěru bohužel nemůžu jít nad 6/10 ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Hlavní hrdinka si nahrává na kameru dění v pronajatém bytě, kde čtveřice přátel vypráví o svém dětství i současnosti a sem tam uspořádají mejdan. Stejně nudný a banální je film. Je jako videodeník nepříliš talentovaného a nápaditého filmaře, takže může zaujmout jen jeho nebo jeho známé (a ty nejspíš pouze ze soucitu). Všechny postavy tohoto filmu jsou navíc protivné svou nevyhraněností a nerozhodností. (6. 1. 2011) ()

Reklama

Michelle75 

všechny recenze uživatele

Povedená romantika, tak trochu úlet. Každý je v tomhle filmovém kousku malinko minoň, ale to je na tom právě to hezké a originální. Rozhodně jedna úžasná scénka a to na benzínce, kdy to Janeane Garofalo rozjíždí parádním tanečkem. Díky filmovému světu za podobné scénky. Tohle je to, co dělá film filmem. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Takovej ten klasickej film prakticky o nicem a bez poradnyho deje, kde se resi hlavne vztahy party cerstvejch absolventu, ktery vylezou ze skoly s hromadou idealu a postupne zacnou mit problemy, hlavne s praci. Ale je to natoceny pohodove, je tu perfektni hudba a herci, i kdyz se obcas chovaj jak hovada, hrajou perfektne, obzvlast Hawke je paradni, ale i Stiller a Zahn podavaj svuj nadprumer. Celkove misty zajimavy, misty trochu zdlouhavy a stereotypni, nicmene za slabsi 4*. ()

bobby_jean 

všechny recenze uživatele

Mám pocit, že vsetky filmy o kamošoch a láskach a mladíckej neschopnosti uchytiť sa vo svete dospelých, boli v tých rokoch natáčané omnoho realistickejšie. Žiadne zbytočné drama, ani trápne pokusy o melanchóliu. Tá tu prichádza tak nejak prirodzene a nevtieravo. Prosto realisticky. Nikdy som nebola fanda Bena Stillera, ale že toto tak pekne zrežíroval, to fakt smekám klobúčik. A aby som nezabudla, Winona bola neskutocne zlata. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (45)

  • Ethan Hawke (Troy Dyer) ve filmu předvedl i své pěvecké nadání. Zazpíval písničky "I'm Nuthin" a "Add It Up" (obě dvě jsou covery od kapely Violent Femmes). (LilyDeLarge)
  • Nápoj Diet Coke bol do scenára špeciálne zakomponovaný, pretože Helen Childress z neho žila. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama