Reklama

Reklama

Zoolander

Trailer
Komedie / Mysteriózní
USA / Austrálie / Německo, 2001, 85 min

Obsahy(1)

3% tělesného tuku. 1% mozkové aktivity. Vykliďte přistávací plochu pro Dereka Zoolandera (Ben Stiller), trojnásobného držitele ceny model roku hudební televizní VH1. Čelist mu spadne, když mu cenu přebere hippie-model Hansel (Owen Wilson). Podlý módní guru Mugatu (Will Ferrell) uvidí příležitost, jak z Dereka udělat vraždící stroj. Krásně naaranžované spiknutí může jedině s pomocí Hansela a Matildy (Christine Taylor) prokouknout Derek a udělat ze světa bezpečné místo pro všechny modely a modelky. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (654)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Keď film vošiel do kín, ozvali sa fanúšikovia, že sa zápletka až príliš nápadne podobá na Glamoramu Breta Eastona Ellisa. Nakoniec to skončilo mimosúdnym vyrovnaním. Každopádne vtipné na tom je, že Zoolander je lepšie spracovanie, ako by si príliš komplikovaný a prepálený román zaslúžil. Kvantum cameo rolí, dychberúce herecké výkony komplet ansámblu (Jon Voight!), bohovský soundtrack, neskutočne trefná satira a v neposlednom rade niečo, čo môžeme oceniť až teraz: dokonalé zobrazenie genius loci prelomu 90s a 00s. Jedna z najlepších komédií ever. Ben Stiller je génius! ()

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Pre mňa osobne jedno z najväčších filmových sklamaní. Tešil som sa teda nesmiernei, bol som však takmer znechutený. Neskutočná kopa veľkých hviezd, medzi nimi veľké množstvo komikov, bezchybná vizuálna stránka. Lenže ani raz som sa nezasmial, film bol podľa môjho názoru trápny a ja som len tŕpol, či to vydržím do konca. A pritom tu bol obrovský potenciál. Škoda... ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je rozhodně jedna z největších šíleností a ptákovin, které kdy spatřily světlo světa. Tak proč ty 3*? Možná díky absolutní Stillerově sebeparodizaci sebe samého, kterou zvládá s přehledem? Nebo snad díky bizarnosti několika scén? Kdo ví?! Zkrátka je to blbost, ale ne taková blbost jako je Kameňák či Jak ukrást Dagmaru, ale taková ta s tím "vyšším posláním". ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Takovou komedii jsem potřeboval vidět. Teď vím, že se i nyní dělají kvalitní a originální filmy za účelem pobavit. Jde o komedii u které nemusíte přemýšlet a která vás zároveň uzemní několika skvělými gagy. Při sledování zapomenete na všechny starosti. A o to tady jde - pobavit se a na chvíli zapomenout na to, co nás trápí. ()

sharky 

všechny recenze uživatele

Něco tak šíleného, originálního a zároveň tak zábavného se jen tak nevidí. stiller přivádí blbost až do nejzaších krajností, ale výsledek je neuvěřitelně vtipný. Jeho grymasi jsou naprosto dokonalé, ve filmu je také spousta skvělých vtípků i v pozadí v druhém plánu. navíc kromě stillera, jeho kamarádů, manželky a rodičů, je tu k vidění spousta uměleckých celebrit. Spolu s Vybíjenou asi nejlepší americká komedie za posledních hodně, hodně let. Ale nezapomeňte, že jde v životě o víc, než jen bejt opravdu, opravdu ale opravdu hodně krásnej;) ()

Galerie (81)

Zajímavosti (61)

Související novinky

Zemřel herec Jerry Stiller

Zemřel herec Jerry Stiller

11.05.2020

Ve věku 92 let dnes ve Spojených státech zemřel komediální herec Jerry Stiller. Zprávu na svém twitterovém účtu zveřejnil jeho syn, hollywoodský herec a režisér Ben Stiller. Podle příspěvku zemřel… (více)

Zemřel zpěvák a herec David Bowie

Zemřel zpěvák a herec David Bowie

11.01.2016

Nikola Tesla z Dokonalého triku, Pilát Pontský z Posledního pokušení Krista nebo Thomas Jerome Newton z Muže, který spadl na Zemi. Včera nás v 69 letech opustil legendární zpěvák David Bowie a… (více)

Modrá ocel vrací úder

Modrá ocel vrací úder

21.11.2014

O pokračování kultovní komedie Zoolander se mluví už pár let. Až nyní se ale začíná hýbat kupředu, což může i nemusí souviset s úspěchem Návratu blbýho a blbějšího. Jim Carrey a Jeff Daniels ovládli… (více)

Čeká nás Zoolander 2?

Čeká nás Zoolander 2?

13.09.2014

Pamatuje si ještě někdo, čemu se říkalo Frat Pack? Než nastoupila „apatowovská" komediální banda Setha Rogena a Jonaha Hilla, nazývalo se tak uskupení sedmi herců na kariérním vrcholu, kteří se často… (více)

Reklama

Reklama