Reklama

Reklama

Zoolander

Trailer
Komedie / Mysteriózní
USA / Austrálie / Německo, 2001, 85 min

Obsahy(1)

3% tělesného tuku. 1% mozkové aktivity. Vykliďte přistávací plochu pro Dereka Zoolandera (Ben Stiller), trojnásobného držitele ceny model roku hudební televizní VH1. Čelist mu spadne, když mu cenu přebere hippie-model Hansel (Owen Wilson). Podlý módní guru Mugatu (Will Ferrell) uvidí příležitost, jak z Dereka udělat vraždící stroj. Krásně naaranžované spiknutí může jedině s pomocí Hansela a Matildy (Christine Taylor) prokouknout Derek a udělat ze světa bezpečné místo pro všechny modely a modelky. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (654)

kingik 

všechny recenze uživatele

Měli tam dát upozornění, kdy se má divák u jednotlivých scén smát, protože jsem se zasmál jen dvakrát (scéna s umýváním auta končící tragicky a setkání s otcem a bratrem). Jinak je to naprosto katastrofální film s označením "chci vrátit vstupné". Nechápu, kde Stiller bere přesvědčení, že je směšný nebo vtipný. V téhle komedii opravdu nebyl ani trochu. 20% ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Smál jsem se na poprvé. Nevěřil jsem tomu. Je to tak šíleně hloupé, až je to geniální. Ben Stiller a Owen Wilson zde vytváří bezchybnou dvojici, kterou jemně doplňuje k nepoznání změněný Will Ferrel a Christine Taylor. Je to plné humoru, který nepadne všem, ale rozhodně si najde publikum a to bude uctívat všechno včetně malých cameo roliček(úžasná Natalie Portman) až po hudbu (relax). Všechno je plné hlouposti, ironie a celé je to skvělé. Smál jsem se i na podruhé a to možná ještě víc. Je to skoro k neuvěření, ale nacházel jsem další a další vtípky. Maličké fórky, které potěší a dotváří skvělý pocit "vymazleného" snímku... a stejně se tam ty děti nevejdou :) ()

Reklama

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Takovou komedii jsem potřeboval vidět. Teď vím, že se i nyní dělají kvalitní a originální filmy za účelem pobavit. Jde o komedii u které nemusíte přemýšlet a která vás zároveň uzemní několika skvělými gagy. Při sledování zapomenete na všechny starosti. A o to tady jde - pobavit se a na chvíli zapomenout na to, co nás trápí. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Možno aj najvtipnejšia fratpackácka komédia. Videl som ju toľkokrát, že vlastne ani neviem, čo ešte o nej môžem napísať. Pôvodne som sem chcel dať iba nejaký citát, ale za nič na svete sa nedokážem rozhodnúť, či mám radšej inteligentné Jeníčkové "...a Sting, to je můj další idol. Ta hudba, co už tolik let dělá, ta mě moc nebere, ale to že to dělá, to na něm oceňuji..." alebo smrtiace Mugatuove "Shníj ty daňová úlevo!" Vážne k filmu s takýmito hláškami treba ešte niečo písať? ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Som prekvapený, ako veľmi je táto komédia na čsfd podcenená. Nikdy by som neveril, ako niečo tak hrozne bizarné, obmedzené a stupidné môže byť tak geniálne zábavné. Jednoducho asi keď je tej hlúposti už moc a vyteká z hrnca bežnej tolerancie veľkým prúdom, tak sa stáva predmetom dokonalej zábavy. Pravdepodobne to pochopil aj Ben Stiller a preto sa mu podarilo natočiť bezkonkurenčnú komédiu roku. Môžem len vrelo odporúčať. ()

Galerie (81)

Zajímavosti (61)

  • Scény s jo-jo, ako ich robí Janíček (Owen Wilson), v skutočnosti predviedol jo-jo profesionál (a zamestnanec spoločnosti Duncan Yo-Yo) Steve Brown. (Pat.Ko)
  • Pohľad Dereka Zoolandera (Ben Stiller) "Blue Steel" vznikol, keď si Christine Taylor (Matilda) robila žarty zo svojho manžela, keď si upravoval vlasy pred zrkadlom. (Pat.Ko)
  • Mugatu (Will Ferrell) bol pôvodne napísaný pre Andyho Dicka, ktorý ho nemohol hrať pre záväzky v seriáli Go Fish (od r. 2001). Namiesto toho bol obsadený do menšej úlohy masérky Olgy. (Pat.Ko)

Související novinky

Zemřel herec Jerry Stiller

Zemřel herec Jerry Stiller

11.05.2020

Ve věku 92 let dnes ve Spojených státech zemřel komediální herec Jerry Stiller. Zprávu na svém twitterovém účtu zveřejnil jeho syn, hollywoodský herec a režisér Ben Stiller. Podle příspěvku zemřel… (více)

Zemřel zpěvák a herec David Bowie

Zemřel zpěvák a herec David Bowie

11.01.2016

Nikola Tesla z Dokonalého triku, Pilát Pontský z Posledního pokušení Krista nebo Thomas Jerome Newton z Muže, který spadl na Zemi. Včera nás v 69 letech opustil legendární zpěvák David Bowie a… (více)

Modrá ocel vrací úder

Modrá ocel vrací úder

21.11.2014

O pokračování kultovní komedie Zoolander se mluví už pár let. Až nyní se ale začíná hýbat kupředu, což může i nemusí souviset s úspěchem Návratu blbýho a blbějšího. Jim Carrey a Jeff Daniels ovládli… (více)

Čeká nás Zoolander 2?

Čeká nás Zoolander 2?

13.09.2014

Pamatuje si ještě někdo, čemu se říkalo Frat Pack? Než nastoupila „apatowovská" komediální banda Setha Rogena a Jonaha Hilla, nazývalo se tak uskupení sedmi herců na kariérním vrcholu, kteří se často… (více)

Reklama

Reklama