Reklama

Reklama

Zoolander

Trailer
Komedie / Mysteriózní
USA / Austrálie / Německo, 2001, 85 min

Obsahy(1)

3% tělesného tuku. 1% mozkové aktivity. Vykliďte přistávací plochu pro Dereka Zoolandera (Ben Stiller), trojnásobného držitele ceny model roku hudební televizní VH1. Čelist mu spadne, když mu cenu přebere hippie-model Hansel (Owen Wilson). Podlý módní guru Mugatu (Will Ferrell) uvidí příležitost, jak z Dereka udělat vraždící stroj. Krásně naaranžované spiknutí může jedině s pomocí Hansela a Matildy (Christine Taylor) prokouknout Derek a udělat ze světa bezpečné místo pro všechny modely a modelky. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (654)

dobytek 

všechny recenze uživatele

Zoolander mi dost dlouho unikal a viděl jsem ho poprvé až dneska, 10 let po natočení. Těšil jsem se hodně a musim napsat, že jsem z filmu trochu zklamanej. Uživatelé, se kterejma se většinou shodnu, tady nešetřej chválou a dávaj 5 hvězdiček. Já to beru jako průměrnou komedii, ve který se sice najdou výborný momenty a hlášky, ale mezi nima jsem se až moc často nudil. Bláznivý komedie se Stillerem mam rád a obvykle je hodnotim dost vysoko. Tahle se podle mě řadí mezi Stillerovy slabší kousky. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Je to celkem kravina, ale je to sranda. Zajímavý pohled do světa modelingu. Ben Stiller hraje Dereka Zoolendera. Modela, který je schopný zabít na povel. Stačí vědět, čím ho spustit. Jeho přítel Owen Wilson jako Jeníček Perníček samozřejmě nemohl chybět. Známý hit Relax tu uslyšíme opravdu často. Hodně vtipné je, jak se Derek s Jeníčkem snaží zapnout počítač. Taky nechybí spousta známých osobností. "Kdo bude poslední u helikoptéry je pukavec." :D ()

Reklama

Cival 

všechny recenze uživatele

Tři se mi zdá hrozně málo. Ale těžko bych si tenhle film pustil ještě někdy znovu, takže čtyři hvězdičky zase moc moc moc. Takže 70%, čisté 3 a 1/2*, s tím, že takovouhle ptákovinu, absurdní, pitomou, ale hrozně zábavnou, jsem už dlouho neviděl. Několik fórů geniálních, spousta skvělých momentů, ale celé to tak nějak rychle a nerušeně plyne, že si druhý den člověk vzpomene jen na klubko vaty a v ní pár kultovních gagů. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film jsem se fakt strasne tesil, takovyhle vymasteny komedie mam rad, navic tu je spousta mejch oblibenejch komiku. Jenze se nekde stala chyba. Zatimco podobny komedie jsou proste vymasteny, tak tahle je vymastena, ale snazi se o nejakej inteligentni pribeh. A tyhle dve veci proste nejdou k sobe. Cekal jsem kdy se filmrozjede, vzdy prisla nejaka kruta scena, tak sem se pohodlne usadil do kresla a cekal, ze od ty doby zacne uchylna vtipna jizda, zenze po scence se film zase vratil do normalnich koleji a takle to pokracovalo az do konce. Jednotlivy scenky docela vtipny, ale jako celek misty nuda. Navic, i kdyz to povazuju za uchylnou komedii, je to misty az tak uchylne, az to je trapne. Jediny co to zachranujou jsou herci, ty proste nemaj chybu a Stillerovo vyrazy jsou proste masakr. Taky potesi spousta hvezd hrajicich sama sebe, ale je nich tu tak moc, ze sem nich stejne postreh jen neco okolo 10. Cekal jsem daleko vic. ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

Modeling je pro nezasvěcené, zcela neodhalitelná oblast a když ji Derek Z.(zvl. zn. : výrazová mimika obličeje) a Hansel(zvl. zn. : koloběžka, meditace) nastínili tímto způsobem.. Jaký si udělat obrázek..? Že je to sorta „dementů“ a „imbecilů“, vězících jim v lebce jen vatová prázdnota, vyvážená leda tak vytříbeností pro značkové hadříky a šminky. Rozpozná se sám „model(a zasměje, nebo popř. dožere)“ v této odbourávající satiře? Nejspíš ne, protože mozkové buňky si nedokážou proklestit cestu hromadou zbytečných tretek. Jaké si z toho krom namožené bránice vzít ponaučení.. :-) Že bulimie není tělu nebezpečná(právě naopak) a když zlitá benzínem škrtnu sirkou, není to až taková tragédie…život jde dál. ()

Galerie (81)

Zajímavosti (61)

  • Mugatu (Will Ferrell) bol pôvodne napísaný pre Andyho Dicka, ktorý ho nemohol hrať pre záväzky v seriáli Go Fish (od r. 2001). Namiesto toho bol obsadený do menšej úlohy masérky Olgy. (Pat.Ko)

Související novinky

Zemřel herec Jerry Stiller

Zemřel herec Jerry Stiller

11.05.2020

Ve věku 92 let dnes ve Spojených státech zemřel komediální herec Jerry Stiller. Zprávu na svém twitterovém účtu zveřejnil jeho syn, hollywoodský herec a režisér Ben Stiller. Podle příspěvku zemřel… (více)

Zemřel zpěvák a herec David Bowie

Zemřel zpěvák a herec David Bowie

11.01.2016

Nikola Tesla z Dokonalého triku, Pilát Pontský z Posledního pokušení Krista nebo Thomas Jerome Newton z Muže, který spadl na Zemi. Včera nás v 69 letech opustil legendární zpěvák David Bowie a… (více)

Modrá ocel vrací úder

Modrá ocel vrací úder

21.11.2014

O pokračování kultovní komedie Zoolander se mluví už pár let. Až nyní se ale začíná hýbat kupředu, což může i nemusí souviset s úspěchem Návratu blbýho a blbějšího. Jim Carrey a Jeff Daniels ovládli… (více)

Čeká nás Zoolander 2?

Čeká nás Zoolander 2?

13.09.2014

Pamatuje si ještě někdo, čemu se říkalo Frat Pack? Než nastoupila „apatowovská" komediální banda Setha Rogena a Jonaha Hilla, nazývalo se tak uskupení sedmi herců na kariérním vrcholu, kteří se často… (více)

Reklama

Reklama