Reklama

Reklama

Zoolander

Trailer
Komedie / Mysteriózní
USA / Austrálie / Německo, 2001, 85 min

Obsahy(1)

3% tělesného tuku. 1% mozkové aktivity. Vykliďte přistávací plochu pro Dereka Zoolandera (Ben Stiller), trojnásobného držitele ceny model roku hudební televizní VH1. Čelist mu spadne, když mu cenu přebere hippie-model Hansel (Owen Wilson). Podlý módní guru Mugatu (Will Ferrell) uvidí příležitost, jak z Dereka udělat vraždící stroj. Krásně naaranžované spiknutí může jedině s pomocí Hansela a Matildy (Christine Taylor) prokouknout Derek a udělat ze světa bezpečné místo pro všechny modely a modelky. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (654)

predators 

všechny recenze uživatele

Ben Stiller je dobrý herec. Bohužel už né tak dobrý režisér. Komedie Zoolander je jen houmles mezi modely. Dvě vtipné situace a z toho jedna 5x jedna a ta samá a tou je tvář Modrá ocel :-) Spousta hereckých osobností nestačí a ačkoliv se snaží, co jim vlasy a výrazy stačí, je to málo. Dost slabá to kondomedie...??? :-) Zajímavosti: Po vzniku "Centra Dereka Zoolandera pro děti, které neumí moc dobře číst" přišly na řadu další centra, jako například "Centrum Dereka Zoolandera pro děti, které neumí moc dobře psát". / Jen málokdo ví, že za drdolatým DJem se skrývá naše DJka Lucca. :-) 30% ()

Peytl odpad!

všechny recenze uživatele

Neboť mne dnes upozornil přítel Flaxa z kachny na mé hodnocení k tomuto skvostu, tak i já bych se měl, vzhledem k nekompromisnímu odpadu, vyňadřit... ok, doufám, pevně doufám, kurva, neskutečně doufám a spoléhám na to, že se (díky svému životnímu stylu) nedožiji roku 2016, kdy spatří světlo světa Zůlendr 2 : Judgment Day. ()

Reklama

Flakotaso 

všechny recenze uživatele

Nakonec docela zábavný kousek a to jsem čekal nějakou zhovadilost. Stiller se na své roli opravdu vyřádil a jeho pohledy typu "modrá ocel" mě dostávaly. Mimochodem, občas mě při sledování jeho postavy přicházel na mysl Cohenův Bruno, mám pocit že vidím malou inspiraci...Neskutečně mi však kazil dojem z filmu Ferrell, nemám ho rád i v běžné podobě, natožpak v takové nechutné kreaci, jakou předváděl zde. Opravdu jsem musel občas odvracet oči, když se ta nechutná tlama s účesem pudla objevila v záběru :). Antipatie se jednoduše ještě znásobily. Naopak mě velmi potěšila zvolená krátká stopáž, pro takový typ filmu naprosto ideální - proč to zbytečně natahovat, že? ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Dobrý film, na ktorého kvalitu a fajnovosť niektorých vtipov si musíte počas jeho trvania zvyknúť. Stillerovi sa celú partu Frat Packu nepodarilo utiahnuť na plné obrátky, ale po prvých minútach som myslel, že to bude horšie. Nakoniec sa tá šialenosť ustálila a ja som sa bavil. Ide tu snáď o iné? 70%. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Parádní komedie z dílny Bena Stillera a jeho kamarádů. Od začátku do konce se na diváka valí jedna skvělá scénka za druhou a ani na chvilku vás to nenechá vydechnout. Dokonce s přibývajícím časem film nabírá pořád větší sílu, až vyvrcholí naprosto brutálním závěrem. Zoolander ale neni pitomoučká komedie s ohraným příběhem a pointou, je to pitoumočká komedie s originálním napaditým příběhem a ohranou pointou, ale tak pitomoučká, až je to totálně brutální komedie. Lepší jsem už pěkně dlouho neviděl, můžu jen doporučit ()

Galerie (81)

Zajímavosti (61)

  • Hansel (Owen Wilson) počas súboja hovorí: "Rozrež to!" Čo je parodický odkaz na film Rocky (1976). (Pat.Ko)
  • Pohľad Dereka Zoolandera (Ben Stiller) "Blue Steel" vznikol, keď si Christine Taylor (Matilda) robila žarty zo svojho manžela, keď si upravoval vlasy pred zrkadlom. (Pat.Ko)

Související novinky

Zemřel herec Jerry Stiller

Zemřel herec Jerry Stiller

11.05.2020

Ve věku 92 let dnes ve Spojených státech zemřel komediální herec Jerry Stiller. Zprávu na svém twitterovém účtu zveřejnil jeho syn, hollywoodský herec a režisér Ben Stiller. Podle příspěvku zemřel… (více)

Zemřel zpěvák a herec David Bowie

Zemřel zpěvák a herec David Bowie

11.01.2016

Nikola Tesla z Dokonalého triku, Pilát Pontský z Posledního pokušení Krista nebo Thomas Jerome Newton z Muže, který spadl na Zemi. Včera nás v 69 letech opustil legendární zpěvák David Bowie a… (více)

Modrá ocel vrací úder

Modrá ocel vrací úder

21.11.2014

O pokračování kultovní komedie Zoolander se mluví už pár let. Až nyní se ale začíná hýbat kupředu, což může i nemusí souviset s úspěchem Návratu blbýho a blbějšího. Jim Carrey a Jeff Daniels ovládli… (více)

Čeká nás Zoolander 2?

Čeká nás Zoolander 2?

13.09.2014

Pamatuje si ještě někdo, čemu se říkalo Frat Pack? Než nastoupila „apatowovská" komediální banda Setha Rogena a Jonaha Hilla, nazývalo se tak uskupení sedmi herců na kariérním vrcholu, kteří se často… (více)

Reklama

Reklama