Reklama

Reklama

Zoolander

Trailer
Komedie / Mysteriózní
USA / Austrálie / Německo, 2001, 85 min

Obsahy(1)

3% tělesného tuku. 1% mozkové aktivity. Vykliďte přistávací plochu pro Dereka Zoolandera (Ben Stiller), trojnásobného držitele ceny model roku hudební televizní VH1. Čelist mu spadne, když mu cenu přebere hippie-model Hansel (Owen Wilson). Podlý módní guru Mugatu (Will Ferrell) uvidí příležitost, jak z Dereka udělat vraždící stroj. Krásně naaranžované spiknutí může jedině s pomocí Hansela a Matildy (Christine Taylor) prokouknout Derek a udělat ze světa bezpečné místo pro všechny modely a modelky. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (654)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Bene, don´t wake me up before you go-go.. Tak předně, tihle dva nemůžou hrát modely - Stiller měří pod metr padesát a Wilson má místo nosu přišitý penis, ale to nechme stranou, vždyť jde o zesměšnění prázdné nádoby světa modelingu. Spíš jde o to, že styl humoru byl úplně jiný, než jsem očekával a to i v rámci Frat Packu. Genialita. Hovadina. Ta slova se tu v komentářích mísí, ale já měl pocit, že se každé vydalo jiným směrem.. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Na většině výtvorů legendárního Frat Packu dokážu najít až překvapivé množství chyb, ale tohle je bomba. Šílená, místy nepochopitelná, ale plná absurdního humoru a pro mě ohromně vtipná a šilhající po nejvyšším hodnocení. Zoolander má přesně ten švih a správný způsob nezvladatelnosti a nezařaditelnosti, který dokážu zbožňovat i ve věku, kdy už nejsem cílová skupina. ()

Reklama

Faustka 

všechny recenze uživatele

Modeling je pro nezasvěcené, zcela neodhalitelná oblast a když ji Derek Z.(zvl. zn. : výrazová mimika obličeje) a Hansel(zvl. zn. : koloběžka, meditace) nastínili tímto způsobem.. Jaký si udělat obrázek..? Že je to sorta „dementů“ a „imbecilů“, vězících jim v lebce jen vatová prázdnota, vyvážená leda tak vytříbeností pro značkové hadříky a šminky. Rozpozná se sám „model(a zasměje, nebo popř. dožere)“ v této odbourávající satiře? Nejspíš ne, protože mozkové buňky si nedokážou proklestit cestu hromadou zbytečných tretek. Jaké si z toho krom namožené bránice vzít ponaučení.. :-) Že bulimie není tělu nebezpečná(právě naopak) a když zlitá benzínem škrtnu sirkou, není to až taková tragédie…život jde dál. ()

Anthony 

všechny recenze uživatele

Vtipnost této komedie spočívá především v totální blbosti hlavních hrdinů. Hlavně Ben Stiller i svým hereckým projevem vytváří naprosto kouzelně debilní postavu. Nejde sice o jeden fór za druhým, ale některé místa jsou vtipná převelice: model školy pro děti, dovádění u benzínové pumpy, modeling mezi horníky, kondomence na hřbitově atd. V životě nejde jen o to být opravdu ale opravdu hezký, někdy je důležitější se od srdce zasmát, v čemž vám tento film jistě dobře poslouží. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Ben Stiller je dobrý herec. Bohužel už né tak dobrý režisér. Komedie Zoolander je jen houmles mezi modely. Dvě vtipné situace a z toho jedna 5x jedna a ta samá a tou je tvář Modrá ocel :-) Spousta hereckých osobností nestačí a ačkoliv se snaží, co jim vlasy a výrazy stačí, je to málo. Dost slabá to kondomedie...??? :-) Zajímavosti: Po vzniku "Centra Dereka Zoolandera pro děti, které neumí moc dobře číst" přišly na řadu další centra, jako například "Centrum Dereka Zoolandera pro děti, které neumí moc dobře psát". / Jen málokdo ví, že za drdolatým DJem se skrývá naše DJka Lucca. :-) 30% ()

Galerie (81)

Zajímavosti (61)

  • V šatně, při přípravě na závěrečnou přehlídku, má Derek (Ben Stiller) úplně jinak namalované oči než o několik chvil později, na samotné přehlídce. (Terva)
  • V severoamerických kinech film utržil 45,2 milionu amerických dolarů, celosvětově 60,8 mil. (NIRO)

Související novinky

Zemřel herec Jerry Stiller

Zemřel herec Jerry Stiller

11.05.2020

Ve věku 92 let dnes ve Spojených státech zemřel komediální herec Jerry Stiller. Zprávu na svém twitterovém účtu zveřejnil jeho syn, hollywoodský herec a režisér Ben Stiller. Podle příspěvku zemřel… (více)

Zemřel zpěvák a herec David Bowie

Zemřel zpěvák a herec David Bowie

11.01.2016

Nikola Tesla z Dokonalého triku, Pilát Pontský z Posledního pokušení Krista nebo Thomas Jerome Newton z Muže, který spadl na Zemi. Včera nás v 69 letech opustil legendární zpěvák David Bowie a… (více)

Modrá ocel vrací úder

Modrá ocel vrací úder

21.11.2014

O pokračování kultovní komedie Zoolander se mluví už pár let. Až nyní se ale začíná hýbat kupředu, což může i nemusí souviset s úspěchem Návratu blbýho a blbějšího. Jim Carrey a Jeff Daniels ovládli… (více)

Čeká nás Zoolander 2?

Čeká nás Zoolander 2?

13.09.2014

Pamatuje si ještě někdo, čemu se říkalo Frat Pack? Než nastoupila „apatowovská" komediální banda Setha Rogena a Jonaha Hilla, nazývalo se tak uskupení sedmi herců na kariérním vrcholu, kteří se často… (více)

Reklama

Reklama