Reklama

Reklama

Zoolander

Trailer
Komedie / Mysteriózní
USA / Austrálie / Německo, 2001, 85 min

Obsahy(1)

3% tělesného tuku. 1% mozkové aktivity. Vykliďte přistávací plochu pro Dereka Zoolandera (Ben Stiller), trojnásobného držitele ceny model roku hudební televizní VH1. Čelist mu spadne, když mu cenu přebere hippie-model Hansel (Owen Wilson). Podlý módní guru Mugatu (Will Ferrell) uvidí příležitost, jak z Dereka udělat vraždící stroj. Krásně naaranžované spiknutí může jedině s pomocí Hansela a Matildy (Christine Taylor) prokouknout Derek a udělat ze světa bezpečné místo pro všechny modely a modelky. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (654)

Superpero 

všechny recenze uživatele

Asi nejlepší komedie pod sluncem. Něco tak chytrého (zabaleného do neuvěřitelně stupidního hávu) nenajdete. Navíc z toho hyperčiší pozitivní energie viz. "orange mocca frapuccino." Viděl jsem to tak 12x a ani chvíli jsem se nikdy nenudil. Navíc je to film s asi největším počtem celebrit na snímek čtvereční. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Tahle kujebákovina stojí za pozornost, Absurdní kokotina zvrácená až ve važííínovinu. Je to prostě výzva, prošourat se životem na šteklech, zvláště, jste-li chlap. Kdo neodolá a spustí tento klenot, zahlédne souboj dvou modelových krasavců. Souboj na život či na rozcuchání....Nebudu tu nijak zvlášť rozepisovat, co si myslím o světě módy. Jsem prostě přesvědčen, že si řiťomilní návrháři dělají z ženských monstrózní legraci. Ovšem tato sonda do onoho prapodivného spolku mi udělala radost. Možná mírně nadhodnocuji, ale nenapalte čtyři, když ve vás stále rezonuje dojetí z pohledu na Derekův našpulený face. ()

Reklama

Tyler 

všechny recenze uživatele

"Zoolander" je jeden z nebláznivějších a nejpraštěnějších filmů, které jsem kdy viděl a dal by se šmahem odsoudit do opravdu ošklivých míst - to bych se u něj ovšem nesměl královsky bavit!! Komedie Bena Stillera je totiž velmi (!) inteligentní satirou, pravda - s třeskutě ujetým humorem. Což absolutně nevadí...Některé scénky mě totiž skutečně málem roztrhaly smíchy. Samy o sobě. A pokud víte, kdo je to Karl Lagerfeld, Giorgio Armani nebo že ten chlapík, co "při navrhování každé nové kolekce myslí na Dereka" je exguru salónu Gucci Tom Ford, dostane tenhle film další rozměr. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Možno aj najvtipnejšia fratpackácka komédia. Videl som ju toľkokrát, že vlastne ani neviem, čo ešte o nej môžem napísať. Pôvodne som sem chcel dať iba nejaký citát, ale za nič na svete sa nedokážem rozhodnúť, či mám radšej inteligentné Jeníčkové "...a Sting, to je můj další idol. Ta hudba, co už tolik let dělá, ta mě moc nebere, ale to že to dělá, to na něm oceňuji..." alebo smrtiace Mugatuove "Shníj ty daňová úlevo!" Vážne k filmu s takýmito hláškami treba ešte niečo písať? ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Som prekvapený, ako veľmi je táto komédia na čsfd podcenená. Nikdy by som neveril, ako niečo tak hrozne bizarné, obmedzené a stupidné môže byť tak geniálne zábavné. Jednoducho asi keď je tej hlúposti už moc a vyteká z hrnca bežnej tolerancie veľkým prúdom, tak sa stáva predmetom dokonalej zábavy. Pravdepodobne to pochopil aj Ben Stiller a preto sa mu podarilo natočiť bezkonkurenčnú komédiu roku. Môžem len vrelo odporúčať. ()

Galerie (81)

Zajímavosti (61)

  • V severoamerických kinech film utržil 45,2 milionu amerických dolarů, celosvětově 60,8 mil. (NIRO)
  • Derek (Ben Stiller) je pripravený zabiť keď počuje pieseň „Relax“, čo je parodický odkaz na film Telefón (1977). (Pat.Ko)

Související novinky

Zemřel herec Jerry Stiller

Zemřel herec Jerry Stiller

11.05.2020

Ve věku 92 let dnes ve Spojených státech zemřel komediální herec Jerry Stiller. Zprávu na svém twitterovém účtu zveřejnil jeho syn, hollywoodský herec a režisér Ben Stiller. Podle příspěvku zemřel… (více)

Zemřel zpěvák a herec David Bowie

Zemřel zpěvák a herec David Bowie

11.01.2016

Nikola Tesla z Dokonalého triku, Pilát Pontský z Posledního pokušení Krista nebo Thomas Jerome Newton z Muže, který spadl na Zemi. Včera nás v 69 letech opustil legendární zpěvák David Bowie a… (více)

Modrá ocel vrací úder

Modrá ocel vrací úder

21.11.2014

O pokračování kultovní komedie Zoolander se mluví už pár let. Až nyní se ale začíná hýbat kupředu, což může i nemusí souviset s úspěchem Návratu blbýho a blbějšího. Jim Carrey a Jeff Daniels ovládli… (více)

Čeká nás Zoolander 2?

Čeká nás Zoolander 2?

13.09.2014

Pamatuje si ještě někdo, čemu se říkalo Frat Pack? Než nastoupila „apatowovská" komediální banda Setha Rogena a Jonaha Hilla, nazývalo se tak uskupení sedmi herců na kariérním vrcholu, kteří se často… (více)

Reklama

Reklama