Reklama

Reklama

Zoolander

Trailer
Komedie / Mysteriózní
USA / Austrálie / Německo, 2001, 85 min

Obsahy(1)

3% tělesného tuku. 1% mozkové aktivity. Vykliďte přistávací plochu pro Dereka Zoolandera (Ben Stiller), trojnásobného držitele ceny model roku hudební televizní VH1. Čelist mu spadne, když mu cenu přebere hippie-model Hansel (Owen Wilson). Podlý módní guru Mugatu (Will Ferrell) uvidí příležitost, jak z Dereka udělat vraždící stroj. Krásně naaranžované spiknutí může jedině s pomocí Hansela a Matildy (Christine Taylor) prokouknout Derek a udělat ze světa bezpečné místo pro všechny modely a modelky. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (654)

Shit 

všechny recenze uživatele

Parádní komedie z dílny Bena Stillera a jeho kamarádů. Od začátku do konce se na diváka valí jedna skvělá scénka za druhou a ani na chvilku vás to nenechá vydechnout. Dokonce s přibývajícím časem film nabírá pořád větší sílu, až vyvrcholí naprosto brutálním závěrem. Zoolander ale neni pitomoučká komedie s ohraným příběhem a pointou, je to pitoumočká komedie s originálním napaditým příběhem a ohranou pointou, ale tak pitomoučká, až je to totálně brutální komedie. Lepší jsem už pěkně dlouho neviděl, můžu jen doporučit ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Geniálně tupé, tupě geniální - totální parodie jednoho životního stylu, života a tak vůbec. Nepopsatelná absurdita na n-tou, která jde ad absurdum ve všem a vždy. Tož ksakru, vždyť i já chci být opravdu, ale opravdu, dobře vypadajícím mužským modelem, který by obstojně zvládl aspoň ten Magnum. Na Modrou ocel si zatím netroufám, ale ono to přijde. Však já to při těch nesčetných opakovaných projekcích od Dereka odkoukám. ()

Reklama

Jordan 

všechny recenze uživatele

humoru Frat Packu prichádzam v poslednom čase na chuť čoraz viac - a aj keď tento film by sa už dal označiť za "hrubšie zrno" a ide viac o paródiu než o komédiu, čiže žáner divokejší, treba povedať, že ide o paródiu nielenže vydarenú a nesmierne VTIPNÚ ale aj inteligentú - vo vzťahu k trendu paródií posledených rokov, ktoré sú vyslovene stupídne. Prehnaná štylizácia, vykonštruovaný humor a absurdné scénky, to všetko by iným neprešlo, to všetko by inde znelo a vyzeralo neprirodzene, nechtiac smiešne a možno trápne, ale Stillerovi a jeho kamošom to "pristane" a vyznieva to tak, že človek (závisí od toho, ako je naladený a aký má prístup k ľahším žánrom) buď pukne od smiechu alebo po troch minútach prepne. Ja som pukol od smiechu a som rád, že som neprepol. ()

Cival 

všechny recenze uživatele

Tři se mi zdá hrozně málo. Ale těžko bych si tenhle film pustil ještě někdy znovu, takže čtyři hvězdičky zase moc moc moc. Takže 70%, čisté 3 a 1/2*, s tím, že takovouhle ptákovinu, absurdní, pitomou, ale hrozně zábavnou, jsem už dlouho neviděl. Několik fórů geniálních, spousta skvělých momentů, ale celé to tak nějak rychle a nerušeně plyne, že si druhý den člověk vzpomene jen na klubko vaty a v ní pár kultovních gagů. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Asi nejlepší komedie pod sluncem. Něco tak chytrého (zabaleného do neuvěřitelně stupidního hávu) nenajdete. Navíc z toho hyperčiší pozitivní energie viz. "orange mocca frapuccino." Viděl jsem to tak 12x a ani chvíli jsem se nikdy nenudil. Navíc je to film s asi největším počtem celebrit na snímek čtvereční. ()

Galerie (81)

Zajímavosti (61)

  • Scény s jo-jo, ako ich robí Janíček (Owen Wilson), v skutočnosti predviedol jo-jo profesionál (a zamestnanec spoločnosti Duncan Yo-Yo) Steve Brown. (Pat.Ko)
  • Derek Zoolander (Ben Stiller) je na billboarde, ktorý propaguje značku Feria. V tej dobe modelovala pre Feria aj Milla Jovovich (Katinka Ingabogovinanana). (Pat.Ko)

Související novinky

Zemřel herec Jerry Stiller

Zemřel herec Jerry Stiller

11.05.2020

Ve věku 92 let dnes ve Spojených státech zemřel komediální herec Jerry Stiller. Zprávu na svém twitterovém účtu zveřejnil jeho syn, hollywoodský herec a režisér Ben Stiller. Podle příspěvku zemřel… (více)

Zemřel zpěvák a herec David Bowie

Zemřel zpěvák a herec David Bowie

11.01.2016

Nikola Tesla z Dokonalého triku, Pilát Pontský z Posledního pokušení Krista nebo Thomas Jerome Newton z Muže, který spadl na Zemi. Včera nás v 69 letech opustil legendární zpěvák David Bowie a… (více)

Modrá ocel vrací úder

Modrá ocel vrací úder

21.11.2014

O pokračování kultovní komedie Zoolander se mluví už pár let. Až nyní se ale začíná hýbat kupředu, což může i nemusí souviset s úspěchem Návratu blbýho a blbějšího. Jim Carrey a Jeff Daniels ovládli… (více)

Čeká nás Zoolander 2?

Čeká nás Zoolander 2?

13.09.2014

Pamatuje si ještě někdo, čemu se říkalo Frat Pack? Než nastoupila „apatowovská" komediální banda Setha Rogena a Jonaha Hilla, nazývalo se tak uskupení sedmi herců na kariérním vrcholu, kteří se často… (více)

Reklama

Reklama