Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ward, syn magnáta, se vrátí z války v Koreji. Hned po příjezdu jde navštívit Faye  - herečku a zpěvačku, do které se před rokem zamiloval v Koreji. Faye tam přijela vystoupit  pro americké vojáky. Ward se začne s Faye scházet a krátce na to jí požádá o ruku. Po svatbě se jim narodí syn Lionel. O sedm let později už spolu mají čtyři děti.     Jednoho dne se Faye dozví, že Ward zkrachoval a jsou na mizině. Prodají vše co se dá a přestěhují se z luxusního sídla do malého domku na předměstí. Ward si hledá práci, ale není moc úspěšný. Faye dostane nabídku na menší roli ve filmu a začne natáčet. Jednou při natáčení dojde k hádce a Faye dostane příležitost režírovat krátkou scénu z filmu. Ward se zaplete s dcerou jednoho svého bohatého známého. Ráno se o všem dozví Faye z novin. Faye se s Wardem rozejde.    Faye dostane šanci režírovat televizní pořad a zanedlouho dostane nabídku na režírování celovečerního filmu. Faye proto požádá svého manžela o pomoc a on s ní začne na filmu pracovat. Docela dobře spolu vychází, ale Faye se k němu ještě stále nemůže vrátit. Jejich film má úspěch. Faye dostane nabídku na další film a chce, aby jí Ward dělal produkčního. Ward se vrátí zpátky domů k Faye a dětem. Během dalších osmi let natočí Faye s Wardem dalších pět filmů.   Děti už jsou dospělé, Lionel studuje žurnalistiku na univerzitě, Greg hraje fotbal, dcera Valerie je v dramatickém kroužku. Po nějaké době se Ward od Grega dozví, že nemůže hrát fotbal, dokud si ve škole nezlepší známky. Jednoho dne přijde Lionel za matkou a svěří se jí, že je gay. Nechce ale, aby zatím něco říkala otci. Brzy Greg oznámí rodičům, že se dal k námořnictvu, protože nechce dále studovat... (TV Prima)

(více)

Recenze (6)

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Osudy jednotlivých postav v tomto filmu byly tak napěchované, že by to vyšlo na dva či tři milostně drásající seriály mexické či venezuelské produkce. Ještě teď se mi z toho točí hlava. A hlavně, vše bylo tak přeslazeně bolestínské, že jsem vyhrabal ve špajzu obrovské lízátko a během tohoto dlóóóuhého snímku jsem lííízal a lííízal, až mi zbyla jen špejle ... Přesto spíše doporučuji, ale jen sladkobolným dušičkám, ostatní to asi nedají ... 5545 ()

Orlau32 

všechny recenze uživatele

Průměrný film podle románu Daniely Steel. Všechny možné případy, které se v rodině mohou stát, byly pomíchány do jednoho případu kalifornské rodiny. Dalo se na to koukat, ikdyž to bylo nepřiměřeně dlouhé. ()

Reklama

katakomb 

všechny recenze uživatele

I když je klidně možný, že by se život jedný rodiny ubíral touhle cestou, tak v tomhle filmu to všechno vypadá tak nepravděpodobně a umělohmotně. Nejsem zrovna vyznavač červený knihovny, právě pro tu nepravděpodobnost a věrohodnost. I když možná v tomhle žánru právě o to jde, o neuvěřitelnou pohádku s princem na bílým koni. Mě to každopádně výrazně neobohatilo, ale ani nijak neuráželo. ()

Petrasuvicka 

všechny recenze uživatele

3 hodiny vkuse romantickýho přeslazenýho sirupu...můj děda říkal "a limonáda teče a šumí." Vydržela jsem to jenom díky J.Flaniganovi...sice gay, ale sexy muž a pastva pro oko, která je zajímavější než ta zápletka ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Ne, nespletla jsem se v hodnocení. Myslím, že v rámci žánru to splňovalo vše! Při koukání mě napadlo, že by se to mělo jmenovat jako jeden knižní titul, který jsem jednou viděla v knihovně a to -> Stalo se mi všechno! Ne, nebudu předstírat, že jsem u toho seděla a koukala (popravdě jsem uklízela, vařila a lítala za dětma), ale kdybych nemusela, asi bych si k tomu sedla :D. Zaujalo mě to tak, že jsem si vážně pohlídala,abych stihla druhý díl. A pěkně se u něho vztekala, protože se nakonec ukázalo, že nejen otec je pěknej debil, i matka se vykreslila jako blbka. No... až to zase jednou půjde v Tv, já se určitě budu dívat. ;) ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama