Reklama

Reklama

Jak pivo změnilo svět

(seriál)
  • Velká Británie How Beer Changed the World
Velká Británie / USA / Dánsko, 2018, 46 min

Obsahy(1)

Olly Smith a Dom Joly jsou nadšenci do piva a chtěli by ochutnat celou jeho historii. Vydávají se na pouť po celé zeměkouli, aby zjistili, jak pivo změnilo svět... (TV Prima)

Recenze (3)

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Miluji pivo a když jsem zahlédl, že v TV běží seriál o tomto moku, tak jsem neváhal. Viděl jsem zatím pouze 1 díl (zrovna ležák a tudíž i naši republiku) a tudíž je toto předběžné hodnocení. Bohužel to víc jak na průměr není. Ano člověk se podívá do světoznámých pivovarů, slyší zkratkovitě postupy vaření piva, ale taky slyší jak je komplet vše úžasné a dokonalé. Cokoliv pili bylo dokonalé, ostatně jak by taky ne. Dostanou pivko nejspíše zdarma, exkurze zdarma a pak v seriálu řeknou jak to stojí za prd? To asi ne. Ač v Plzni poklekaly před její dokonalostí a když si ti seriáloví vařiči zkusily jen tak uvařit ležák přes zkumavky, tak výsledná chuť pro Olly a Dom? Dokonalé, skvělé, prý obdobně jak v Plzni.. Tudíž 3z5 a uvidím, zda to nebude ještě klesat. Zatím zklamání.. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Pivo moc nepiju, ale je to srozumitelné pátrání po výrobě starodávného Egyptského piva. Naštěstí ne vyloženě instruktážní film. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama