Reklama

Reklama

U-Turn

  • USA U Turn (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Bobby Cooper (Sean Penn) uhání ve svém autě směrem k Las Vegas, aby srovnal hráčský dluh u mafiánů, kteří už ho kvůli prodlení v platbě připravili o dva prsty. Doufá, že pak bude volný jako pták. Porucha na autě ho však zavede do ospalého arizonského městečka s nepatřičným názvem Superior. Zde se ocitne v pasti, protože přijde o všechny peníze a nemá jak si nechat auto opravit. Když se seznámí s krásnou Grace McKennovou (Jennifer Lopezová) a jejím vlivným manželem Jakem (Nick Nolte), cíl uprchnout z města rázem ustoupí základní potřebě přežít. Jake nabídne Bobbymu peníze za vraždu Grace. Ta ho později požádá, aby se zbavil Jakea. Oba mu nabízejí způsob, jak se dostat pryč – když pro ně zabije toho druhého. Jakmile se však Bobby nechá zatáhnout do smrtící hry chtíče, šílenství a peněz, začne jít opravdu o hodně... (HBO GO)

(více)

Diskuze

hippie2222

hippie2222 (hodnocení, recenze)

Konec už je hodně vytaženej z paty a Jennifer to svým pochybným herectvím fakt neskutečně sráží dolů, tohle měl Stone dát někomu jinýmu. Takto 3,5*, ale mohlo to bejt i za pět, pane režisére!

Skripi

Skripi (hodnocení, recenze)

Evidentne mám iné predstavy o dobrom filme ako väčšina ľudí na čsfd :D :D

zimmi

zimmi (hodnocení, recenze)

První co mě zarazilo je slovenský název "Ešte sa môžeš vrátiť". Vždyť U-turn znamená otáčení, ne? Ale k věci. Tohle je asi první film, ve kterém jsem viděl Seana Penna... a od té doby je to můj neoblíbenější herec (navíc mi trochu připomíná Bono Voxe, kterýho mám taky rád). Už je to docela dlouho, co jsem tenhle film viděl a dnes je hodně těžký ho někde sehnat (myslím na netu), což mě mrzí, protože bych se na něj rád podíval ještě jednou. Ani přesně nedokážu říct, co je na něm tak skvělýho (JLo má možná taky podíl). Myslím, že zmiňovat výkon Seana Penna je zbytečný, všichni jste si museli všimnout, jak dobře hrál. Dostal za to Oscara?

Reklama

Reklama