Reklama

Reklama

Maxinožka 2

  • Francie Bigfoot Family (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Další dobrodružství Maxinožky je opět tady! Adamův tatínek je teď velmi slavný a chce využít svou slávu ke změně světa. Kontaktuje ho nevládní organizace, aby pomohl chránit největší přírodní rezervaci před znečištěním ropnou společností. Když táta zmizí, jeho syn, Maxinožka a jeho přátelé udělají vše, co je v jeho silách, aby ho našli a zachránili... (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (14)

Figu 

všechny recenze uživatele

Já osobně se divím, že po jedničce se mohlo ještě kopnout do základu a vytvořit druhej díl... Fakt nepochopitelný. Prostě blbost, která si jede ve stejným hávu jako ta předchozí šlamastika. Ale! Ano, ale! Moje děti to žerou plnejma a já jsem holt občas hodně přecitlivělej... Ty tři tam skrz ně plácnout musím! Ale nekoukejte se na to :))... 50% ()

Mangano 

všechny recenze uživatele

"Maxinožka 2" je dobrý animovaný film s environmentalním poselstvím o dopadu lidské arogance na ekologii. Oproti prvnímu dílu zaznamenávám opravdu velký kvalitativní skok vzhůru a to hlavně v oblasti zábavy. Animace byla pěkná, ta se mi líbila také. Celou hvězdu k původně zamýšleným pak ale přidávám za duo medvěd a mýval. Zvlášť ten mýval byl řízek. Přeji si film, kde by byli hlavními hrdiny oni dva. V tomto měřítku mě tady totiž moc nebavily ostatní postavy, ani ty hlavní ne. ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

V porovnaní s prvým dielom sa tu jazdí len polovičným plynom, chýba to čaro a vtipnejšie scény. Jedná sa o pár krokov dozadu. Pravdou je, že príbeh pokračovania je dospelejší, ale neverím tomu, že by sa daný stojedenkrát využitý scenár by sa nedal servírovať serióznejšie s malými kúskami vtipných scén/momentov, nehovoriac o výchovných myšlienkach. Potenciál vedľajších postáv nie je dostatočne využité. Osobné hodnotenie: 69% (**) ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie Big Foot príbehov je také milé, neurazí, s peknou pointou a hlavne kvalitnými animáciami. Čo však zamrzí je fakt, že po zhliadnutí som na tento snímok prakticky okamžite zabudol a nevyvolal vo mne dokopy nič. Takže na posedenie fajn a pre deti určite super, ale hodnotím to ako klasický priemerný animák. 55 % ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Už první díl byl skoro nekoukatelný, jak je možný, že vzniklo pokračování nechápu, ten film nemohl nikoho bavit. A dvojka je přesně tak zbytečná, pitomá a hnusná jako jednička. Dneska animák může vytvořit kdokoliv, animace budou levnější a levnější a tyhle kraviny nás čekají víc a víc. Ještě by to chtělo přidat nějaký scénář...a humor...a cokoliv zapamatovatelnýho. ()

Galerie (31)

Reklama

Reklama