Reklama

Reklama

Ve službách Dioru

  • Česko Haute couture (více)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Esther je na konci své kariéry hlavní švadleny módního domu Dior. Když se jednoho dne vrací z práce, v metru jí asi dvacetiletá dívka ukradne kabelku. Místo aby Esther zavolala policii, rozhodne se s Jade pracovat. Všimne si totiž jejího neobyčejného talentu a vidí v ní svou možnou nástupkyni u Diora. Než se tak ale stane, čeká Jade tvrdá životní zkouška. Stát se jednou z nejlepších švadlen světa není totiž vůbec jednoduché a módní svět je sice krásný, ale zároveň i velmi krutý. Podaří se Jade v tomto drsném světě uspět? (Bohemia MP)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (8)

Streeper 

všechny recenze uživatele

Byť má snímek jen příjemných 100 minut, tak to vůbec neutíkalo. Místy se to šíleně táhne a moc tomu nepomáhá ani otravná dvacetiletá Jad, u které mě neskutečně štvaly její hysterické výbuchy vzteku a frustrace nad vším možným. Už dávno bych jí jednu pleskla a dělala bych to do té doby, dokud by se neuklidnila. Hodně to ale zachraňuje postava a výkon Nathalie Baye, která to táhne. Příběh je hodně utahaný, určitě by se to dalo natočit jinak a lépe a klidně víc komediálně třeba v podobném stylu jako je Ďábel nosí Pradu. ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Komedie to vůbec není, ale jako drama to není úplně špatné.. Je to spíš film pro ženy o ženách a módě a o mezilidských vztazích.. Občas jsem se nudil, ale jako odpočinková věc na večer to jde...50% ()

Rochester 

všechny recenze uživatele

Každý  by měl mít šanci, potkat na cestě životem dobrého člověka, který mu předá dar na té cestě....mít smysl svého života. Moc pěkný film. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Oddychovka ze světa šiček pro Diora, trochu připomíná Emily v Paříži, nebo Pradu, asi chce taková i tak nějak být, jen je natočená levně a jednoduše a komediální určitě není, spíš je to takové drama bez velkých dramat, ze života, s veskrze neutrálníma postavama. Hlavní postava Esther tu není žádná nekompromisní mrcha, kterou by musela novicka ve světě módy ustát, ač se tak chvilkama snaží nemotorně působit, ale ve výsledku je to spíš taková civilní mamina snažící se spasit jeden krk bez vidiny budoucnosti. V kino produkci film zapadne, protože ničím vyloženě nevyniká a za dvě hodiny už člověk ani neví, že ho viděl, nejzapamatovatelnější na celém filmu je Nathalie Baye, která na svůj věk působí jako osobnost neskutečně šarmantní a sympatická. V televizi na jedno propršené dopoledne může Haute Couture nabýt na smyslu. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama