Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Heterosexuál Johnny Rebel si vydělává na živobytí účinkováním v gay pornu. Jediným důvodem jsou peníze. Sean je naivní snílek a úplný opak Johnnyho. Jednou se oba setkají při natáčení dalšího porna - Johnny je před kamerou a Sean je za kamerou. (frings)

Recenze (8)

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Určitě doporučuji tento film, alespoň těm, co nehledají náročný děj a superkvalitu po všech stránkách. Kvalitu jsem hledal a hned také našel v osobě hlavního představitele. Scott Gurney, heterák, co ve filmu hraje heteráka vydělávajícího si v gay pornu, sympoš, který se role zhostil velmi dobře. Ode mě pochvala pro tohoto herce, scénaristu, režiséra, producenta a spisovatele v jednom. 6888 ()

anniehall 

všechny recenze uživatele

No, komedie to tedy rozhodně není, jak je výše uvedeno a s tou romantikou to taky nebude tak žhavý. Spíš je to film o neměnnosti lidských charakterů a hlavně o tom, že některé cesty za našimi největšími touhami mohou postrádat cíl. Ale pokud je cílem cesta, člověk je v konečném důsledku přeci jen o něco bohatší. ( V roce 2003 na Gay VN Awards obdržel tento snímek cenu za Nejlepší alternativní počin roku.) ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Poklidně plynoucí film o hledání lásky, který se nakonec musí zvrtnout, jelikož by jinak byl jen poklidně plynoucí. I když to vypadá, že hlavní hrdina nenalezl to, co hledal, tak opak je pravdou. Někdy musíme přelézt hodně plotů, otevřít spousty dveří a k tomu dostat řádný kopanec od života, abychom věděli, jak se věci mají. Klopotná cesta Seana za poznáním začíná někde u rozbití videokazety a spálení fotky zbožňovaného idolu. Příjemná hudba (Micko Westmoreland, John Vaughn, The Dandy Warhols), Deborah Harry (Blondie) v menší roli (sice stárnoucí, ale prostě Blondie) a patřičný konec. Jedná se výhradně o drama, ale není úplně špatné. ()

danielosbourne 

všechny recenze uživatele

No řeknu vám, že ke konci filmu jsem si říkal, zda jsem správně pochopil, k jakému cílu by měl the Fuffer směřovat. Nakonec se mi dostalo asi 5 vteřinové scény, která mi potvrdila, že jsem se nemílil. I když jsem to čekal trochu jinak. Ale co se filmu jako celku týče, je to zajímavý film, který ničím nezaujme, ale zároveň ani neurazí. Já měl při sledování pocit, že se film dělí na 3 naprosto odlišné sekvence. V první části jde o zamilovaného kameraman, který se snaží dostat se co nejblíže svému sex symbolu. Kdo by taky nechtěl. Ve druhé části začíná trochu přituhovat a přišlo mi, že opravdu ztrácím celou pointu filmu a celých 95 minut bude nazmar. Naštěstí přišla v podstatě část třetí, která nemá s první částí skoro nic společného a je v ní naprosto jiná atmosféra. Dělá mi celkem problém tenhle film ohodnotit, protože si říkám, že 4 hvězdy jsou na to trochu moc, ale celek filmu je natolik zvláštní, že to nejde jen tak odbít průměrnýma 3 hvězdama. Jinak název filmu je opravdu zvláštní a vyvolává mi úsměv na tváři. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama