Reklama

Reklama

Americký akční film o jednom z nejúčinnějších válečných zařízení na světě. Domovem této nejmodernější zbraně jsou utajené jeskyně ve vysokých horách. Tato superzbraň pochází z nejtajnějších arzenálů nejvyspělejších zemí. Její tajné bojové systémy mohou změnit svět. Co je vlastně posláním Megaforce? Ochraňovat svobodu, bojovat proti agresi a chránit mír. Kdekoliv na světě je třeba zasáhnout je zde Megaforce a jeho muži. (Golden Crown)

(více)

Recenze (12)

JFL 

všechny recenze uživatele

Bee Gees + G.I. Joe = nejbombastičtější 80s camp. Pro někoho noční můra, pro jiné nádherný drahokam čiré osmdesátkové naivity, nesoudných ambicí, fantasmagoricky dětské logiky a haldy velkolepých WTF momentů. Plus fajnšmekrovský bonus: Barry Bostwick ve své jediné filmové hlavní roli coby vskutku "perfect specimen of manhood". ()

inutihar 

všechny recenze uživatele

"Nejhorší zadní projekce všech dob". Jinak jsem se nečekaně dobře bavil, kdyby mi bylo jedenáct, byl bych z toho určitě úplně nadšený a ani bych nevnímal, jaká je to vlastně ptákovina. Jako zkušenější divák oceňuji, jak je majorka Zara silná ženská postava, vnášící do filmu nečekaně silný feministický aspekt a docela dobře hlavního hrdinu stírá. Tedy, než se do něj zamiluje. Čemuž jsem se fakt divil, protože Bostwick v těsné zlaté kombinéze rozhodně nevypadá jako válečný hrdina, ale spíše jako gay disko tanečník. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

MEGA Chujovina. Těžko k tomu psát něco víc. Totálně naivní příběh. Naprosto směšní hlavní hrdinové oblečení v otřesných hadrech, šílená hudba, totálně přestřelená akce, zadní projekce... Tohle se prostě musí vidět na vlastní oči. Říkáte si, že hodnotím tedy poněkud nízko na svůj zvrácený vkus? No bohužel jsem to viděl poprvé teprve teď a tak to chtě nechtě posuzuji spíš dnešní optikou. Nehledě na tom, že střed filmu je šílená užvaněná nuda a Henry Silva na kterýho jsem se těšil nejvíc mi tu moc výraznej nepřišel.40% ()

Galerie (16)

Související novinky

Zemřel herec Henry Silva

Zemřel herec Henry Silva

17.09.2022

V požehnaném věku devadesáti pěti let zemřel americký herec Henry Silva, jenž díky své nezapomenutelné tváři a zejména svým ostře řezaným obličejovým rysům byl fanouškům znám hlavně prostřednictvím… (více)

Reklama

Reklama