Plakáty
Soukromý detektiv a ženami obletovaný krasavec Cody Abilene má svou loď, kde i bydlí a před kterou na matčinu počest – zabil ji železniční vagon – postavil kulisu s nápisem Malibu Express. Má přítele Douglase Wiltona, který se mu zmíní o problému nezákonného skupování amerických počítačů, které končí v Rusku. Zdá se, že by s tím mohla mít něco společného rodina Lillian Chamberlainové. Zde se začne vše zamotávat a Cody se to pokusí rozlousknout. (oficiální text distributora)
Gilmour93
Soukromé kovbojské očko Cody Abilene, s džínsy upnutými tak, že jeho přirození nemůže dýchat ani póry, vyšetřuje (pro děj zcela) nepodstatný kriminální případ a všude kolem něj se pohupují tu menší, tu větší KOZY.. Lehce erotická rádoby komedie, kde když se souloží, tak za zvuků jižanské hudby a jenž svou podstatu "bavit" nenaznačí ani na vteřinu. Lascivní stařík Sidaris musí mít u režisérské židle na ty gryndy, co mu tečou od úst, nachystaný velmi objemný lavor. Stop! Dáme si to znova, drahoušku, přes ten samopal ti šla vidět jen jedna bradavka…(28.2.2011)
dopitak
Šílená ptákovina, u níchž by nevadila kolegy zmiňovaná hromada erotiky, ani lehce přitroublý detektiv Cody, jako spíš fakt, že se tahle nepovedená parodie bez návazného scénáře tváří zcela vážně a snaží se divákovi vnutit, že je akčním filmem. Nedokoukáno, proto bez hodnocení, které by ale neatakovalo ani druhou hvězdu,(27.2.2011)
type_B
Extrabéčko!!!(27.2.2011)
Magyar
Herecké výkony jsou více jak obdivuhodné, když si uvědomíte, že většina zdejších herců musí být notně nervózní, když má na sobě něco víc než plavky. Vytrženi ze svého přirozeného prostředí (posilovny a soft porna) instinktivně vyhledávají správný úhel kamery a pózují. Jedna * (ale neplíst s filmem s hvězdičkou, je to spíš něco mezi panoptikem a National Geographic).(27.2.2011)
Joe321
Koudy, ultimátní svůdník, na kterého se baby lepí po davech a zbraň mu kope, i když nevystřelí. Lehce erotické béčko s poctivým béčkovým dabingem. Hromada úžasných scén, které mě často nahlas rozesmály. Jako například když nasednou do auta, v patách jim je vrtulník a ženská na něj okamžitě vyvalí poprsí. -"Vidim samý kozy. Dej je pryč, nic nevidim!"(23.5.2010)
shantim
Kozy, kozy a ... kozy. V každé scéně a naprosto samoúčelně. Ale zato krásné. Celkově se jedná o odlehčenější komedii s kriminální zápletkou a vlastně tak trochu i o parodii na bondovky a jim podobné filmy. 48% hvězdiček(26.2.2011)
mak.
Bullets, bombs and babes. Béčkový klenot vynikající svou blbostí.(22.5.2010)
hull
Hezký holky, rychlý káry a jedna originální historka o Malibu Expessu. Útočí na diváka nejostřejšími zbraněmi. Je fajn, když divák něco od filmu chce a dostane to v plné míře. Absolutně nedostižní film.(21.10.2010)
Vasyl
Kozy + auta + střílečky + sranda + kozy = jasných 5 hvězd. Proč je Bondů přes 20 a tenhle frajer Koudy jen jeden?(23.5.2010)
jajano
Čekal jsem starý dobrý akčnák ale vylezla z toho neskutečná stupidní hovadina.Film dokázal poťešit snad jen celkem velkou porcí nahoty a občas nějakých vtípkem a hláškou.Jako akční film mi to moc nepřipadalo.Možná akční-komedie.Ale na nudný víkendový večer to na pobavení stačí...(23.5.2010)
radaza
Neuvěřitelný brak.(22.10.2010)
dud
Kozy. Celej film jen o kozách...nebo ono to mělo nějaký děj? Z neznámého důvodu jsem nedokázal vnímat.(27.2.2011)
cachanell
odpad!Kdo chce vidět spoustu ženských nahých prsou - ten ať se dívá. Protože nejčastější pohyb ve filmu je ten, kdy si žena rozepíná či odhrnuje halenku. :-))(27.2.2011)
wookiee
*** ačkoliv nejsem zastáncem "bečkových výtvorů" , protože v oblasti pořádných filmů bych musel hodnotit (odpad) a v té druhé zase 5*. Nicméně doufám, že na dlouhou dobu jsem podobných zážitků ušetřen :)(27.2.2011)
coco.brice
Cody Abilene se stal legendou v mém obývacím pokoji..ani jsem se nenechal zmást jeho zjevem,protože vím,že bez problemu vystudoval Texaskou univerzitu:-)) ten film je tak blbej až je geniální:-)(2.3.2011)