Mladá čarodějnice

Rodinný / Muzikál / Fantasy

USA, 1989, 90 min

Dorian Walker

• Rex Mundi

Tak 2,5*, priemerná tínedžerská a tínvičovská romantika pre násťročných.(27.4.2005)

Louisa je mladá středoškolačka s nemožným vkusem, otravným bratrem a jedním "zvláštním dědictvím". Je totiž čarodějka, jak jí prozradí jedna stará vědma. Nejdříve tomu nevěří, jenže pak zjistí, že na tom přece jenom něco bude. A tak toho začne využívat. S pomocí kouzel se stane nejpopulárnější dívkou ve škole a získá i lásku idola Brada. Má všechno, co si přála, ale... může z toho mít radost, když to není reálné? Ne, originalitou tenhle snímek zrovna nepřekypuje, ale stejně mám na něj jen pěkné vzpomínky. Tohle je moje dětství a dospívání. A když se na něj dívám teď, užívám si tu skvělou atmosféru konce osmdesátých let podpořenou stylovou hudbou a připadám si, jako kdyby mi zase bylo dvanáct. A pro dvanáctiletou neexistuje lepší film.(4.8.2007)

• Jenda

Nijak extra zábavné teen movie. Navíc hodně předvídatelne, i když je to u těchto filmů jedno(15.1.2008)

Môj obľúbený teen film z detstva. A tie štyri hviezdy nie sú len za nostalgiu.(25.8.2010)

neviem, koľko som mala rokov, keď som ten film videla prvý krát, ale zbožňovala som ho. lebo som neliečený romantik. a verím na kúzla. a stále Ho ešte hľadám(15.3.2008)

aspon uz viem preco som retardovany romantik,nemal som sa v detstve krmit takymi filmami :)...hodnotim to cisto nostalgicky(14.11.2008)