Můj velký tlustý řecký život (TV seriál)

My Big Fat Greek Life

Môj tučný grécky život

Komedie

USA, 2003, 147 min

Za filmom možno zaostáva, ale zachováva si hlavné ingrediencie, ktoré z filmu robili vtipnú kašu. Interakcie medzi "gréckym" prisťahovaleckým životom a mentalitou modernej spoločnosti, svojráz postavičiek a Niin (vo filme Toulin) suchý sebakritický humor na rozhraní týchto dvoch svetov. Možno pribudlo niekedy nasilu pridané "hláškovanie", ale to už predsa k sitcomu patrí, no nie? Tak keď ho tolerujete u iných, skúste ho akceptovať aj v Gréckom živote a možno sa vám viac zapáči.(13.5.2005)

Průměrné, ale dá se to. Já mám podobné multikulturní story ráda. Celá řecká rodina je opravdu dokonale bláznivá, jen hlavní představitelka narozdíl od filmu dost přehrává.(17.5.2006)

Priemerný sitcom, ktorý sa snaží vyťažiť z úspechu filmu, no kvalitou za ním výrazne zaostáva.(19.2.2005)

Veľmi pekný seriálik natočený k nemenej úspešnému filmu Moja tučná grécka svadba. Úsmevná grécka rodinka, ktorej šéfuje konzervatívny tatko (oceňujem opäť slovenský dabing, v tejto postave zase-raz výnimočný Stano Dančiak), liberálnejšia mamka, tak trochu zvrátená teta, jednoducho až (s)prosto zmýšľajúci brat či nymfa sesternička. Škoda, že len sa natočilo len pár epizod. U mňa seriál tohto leta.(4.9.2007)

• marocco

Podpriemerný sitcom, jasná (a nepodarená) komerčná záležitosť.(13.1.2008)