Reklama

Reklama

Země dinosaurů 4: Putování v mlze

  • USA The Land Before Time IV: Journey Through the Mists (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Dinosauři si nerušeně a radostně žijí ve svém kvetoucím údolí, jednoho dne však přinesou poutníci s dlouhými kly důležitou novinu: čím dál tím větší území za údolím postupně zaplavuje voda a s vodou se objevila i prapodivná nová stvoření. V údolí naštěstí k žádným změnám nedochází. Ale když dědeček našeho hlavního hrdiny onemocní a ukáže se, že by ho mohla uzdravit jen rostlina, za kterou se musí ven z údolí, vnouček se bez váhání vydává do světa za léčivým býlím. (TV Minimax)

(více)

Recenze (7)

majo25 

všechny recenze uživatele

Tvorcom vo štvrtom filme už zjavne dochádzajú nápady a tak recykluje. Aj keď sa nejedná o vyslovene zlú dobrodružnú výpravu do neprebádaného sveta, už to tu bolo. Recykluje sa aj lacný detinský humor, prvoplánoví záporáci, no a z oblizujúcich sa dinauríkov sa mi robí husia koža. Kiež by podobných scén, rovnako tak uspievaných, bolo minimum. Šedý priemer. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Kto vyrastal na Jurskom Parku, nemôže nemať rád hocktorý diel tejto nekonečnej ságy. V podstate každý si udržiava štandard. ()

Reklama

Galerie (6)

Zajímavosti (4)

  • Dil je druhem druhohorního krokodýla jménem Deinosuchus. Tento druh byl jedním z nejstarších „pravých“ krokodýlů, jejichž řád přežívá až dodnes. (Marasuchus17)
  • Draví pachycephalosauridi, jež napadnou naše dinosauří kamarády, jsou úplně stejní jako ti z prvního dílu Země dinosaurů (1988). Dokonce do sebe vzájemně narazí svými tvrdými lebkami úplně stejným způsobem. (Marasuchus17)

Reklama

Reklama