Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zločinecká organizace pořádá nelegální zápasy po celém světě. Momentálně se usadí v New Yorku, kde je plno nových zápasníků. Jeden z nich by mohl být i místní učitel v karate škole (B. Blanks), který ale nemá zájem. Když mu ale zraní oblíbeného žáka, rozhodne se pomstít. Za pomoci mistra (Mako) si zdokonalí svou techniku a má jediný cíl: porazit všechny soupeře a zničit zločineckou bandu jednou pro vždy... (matestlust)

(více)

Recenze (12)

klerik 

všechny recenze uživatele

Neoriginálny štandard tej doby. Má však slušné (čiže v roku 96 hviezdne), tréning je pojatý celkom zaujímavo a bitky mal Blanks vždy ok. Je to nevýrazné, ale nerobí to väčšie chyby. Spomienková záležitosť... ()

matestlust 

všechny recenze uživatele

Klasické bojové béčko devadesátých let.Milionkrát ohraný děj,který zde celkem solidně funguje.B.Blanks má výborný styl,který mi u něj sedí snad v každém jeho filmu,Mako opět jako mistr a trener,James Lew zase klasicky na postu záporáka. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Dejovo je to nieco medzi arenovkou a zabili ste mi domace zvieratko-trening-pomsta filmom. Zapletka je tentoraz podana prijemne. Ta naivna atmosfera stale funguje. Hlavne vztah medzi Blanksom a jeho trenerom Makom. Trening je tiez celkom originalny a dobre sa na neho pozera. A bitky? Vzhladom na dobu vzniku patria k tym lepsim. Obcas sa dockame aj nejakeho akrobatickeho chvatu. Proste slusne. Skoda len, ze su niektore natocene v prilis velkej tme. Samozrejme ale na dnesny top, co predvadza Adkins to v ziadnom pripade nema. Takze vysledkom je slusne becko, ktore sa da pozriet bez ujmy na zdraví aj dnes. 5/10. ()

Vojcl 

všechny recenze uživatele

Kung-fu filmy mám celkem rád, ale musejí obsahovat a) kvalitní bojové scény b) alespoň trochu stravitelnou základní dějovou linii c) charismatického hrdinu.. bohužel Gladiátor nesplňuje ani jeden z těchto předpokladů!!!! Billy Blanks by nebyl špatným hercem, ale buď se prostě nesnaží tak jak by mohl, anebo má prostě smůlu na totálně stupidní scénáře... ()

Juto odpad!

všechny recenze uživatele

Tento film je priamy odpad, v skutočnosti nazvať tento film odpadom by ho dopĺňalo. Nie je to nič iné, ako pokazený remake Karate Kid s neskutočne otrasnými hereckými výkonmi. ()

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Arénovka, která má málo bojovníků, děj je trochu rozpačitý jak už to tak bývá, ale výcvik je super. V ději jsou zbytečné některé rychlé zkratky, ale co něco se dít musí. ()

TO 

všechny recenze uživatele

Další z dlouhé řady béčkových akčních filmů devadesátých let o nelegálních zápasech a spravedlivém bojovníkovi (Billy Blanks), který za pomoci trenéra (Mako) vyhraje rozhodující zápas a zničí celou tu ilegální organizaci. ()

Brain-D 

všechny recenze uživatele

Billy Blanks je nehorázně nařezanej. Velmi ohraný děj typu "Rocky" se Stallonem nebo spíše "Kickboxer" s Vandammem. Prostě peckovní 80.tková jízda. 70% ()

Tamten 

všechny recenze uživatele

Klasická osmdesátá, kde herci sice dokáží předvést vynikající techniky, ale nikdo nikdy neslyšel o tom, že souboj je něco jiného než předvádění jednotlivých technik s pětivteřinovými pauzami. Děj je zde standardní, uvede se důvod, proč hrdina musí do ringu, a najde se mistr, který ho k tomu vycvičí. Nemá smysl řešit. ()

Clark_Kent 

všechny recenze uživatele

Billy Blanks je expert a jeho pohyby motivují. Propojení tance a prvků bojového umění vyústilo v tae-bo, které založil právě Billy Blanks. Jinak co se příběhu týče, moc krásný a tvrdý trénink. ()

Reklama

Reklama