Reklama

Reklama

Samuraj Jack

(seriál)
  • Polsko Samuraj Jack (více)
USA, (2001–2017), 23 h 28 min (Minutáž: 21–24 min)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(62)

Obsahy(1)

Kedysi dávno v dnes už nejestvujúcej krajine ubližoval ľuďom vládca temnôt Aku. Jedného dňa sa mu však postavil na odpor samuraj menom Jack, ktorý mal magický meč. Kým ho však Jack dokázal nadobro zničiť, Aku otvoril časový portál a poslal ho do ďalekej budúcnosti plnej robotov a rôznych mimozemských príšer. Jack sa teraz snaží dostať naspäť domov, popritom však pomáha tým, ktorí ho potrebujú a neustále sa dostáva do životunebezpečných situácií. Zároveň sa snaží nájsť Akua a konečne ho navždy zničiť. (pivo)

(více)

Recenze (49)

Mr.Floyd 

všechny recenze uživatele

V ponuke množstva animovaných hovadín kanálu Cartoon Network jednoznačná voľba, ktorá zaujme chytľavím spracovaním , bizarními situáciami (veď už len samotný námet samuraja v budúcnosti si zaslúži pozornosť) a zábavnými príbehmi. Váhal som medzi štyrmi a piatimi hviezdičkami, ale pri porovnaní s ostatkom americkej detskej seriálovej produkcie musím Jacka zaslúžile oceniť. ()

MK_ultra 

všechny recenze uživatele

Samurai Jack je skvělý oddechový seriál s nápaditou animací, výborným hlavním hrdinou a snad ještě lepším záporákem. Všechno je tu jak má být, zápletka ,humor i napětí....škoda, jen že je relativně málo dílů a konec je zatím otevřený.....Al ejednou se určitě dočkáme dne kdy Samurai Jack nakope Akuovi zadek.....a nebo Aku Jackovi.....to je docela jedno, protože stejně to bude skvělá řežba! ()

Reklama

RichardLev 

všechny recenze uživatele

Netradiční seriál, kde se jen velice málo mluví, důraz je kladen spíše na video a audio. To se dneska vidí jen málo - většina seriálu pro děcka jsou ukecané až běda. Samurai Jack je akční mix sci-fi, fantasy a všeho možného. Některé díly jsou neskutečný bizár. Nevýhodou je, že seriál končí otevřeně. Nečekejte tedy na šťastný konec. Oblíbené epizody: Jack and the Warrior Woman; Jack and the Three Blind Archers; Jack and the Ultra-robots; Jack and the Spartans; Jack in Egypt; The Birth of Evil; The Aku Infection; The Scotsman Saves Jack. ()

SarumanKo 

všechny recenze uživatele

Nepochybne jedna z najlepších cartoonoviek, aj napriek tomu, že je z novšej vlny. Samuraj Jack je na pomery Cartoon Networku pomerne dospelá a epická záležitosť spracovaná netradične i v rámci žánru. Mystika, história, moderna, hudba a nezvyčajne umelecká kresba prevyšujú iné cartoony nielen originalitou, ale aj celkovou vysokou úrovňou a zábavnosťou jednotlivých častí. (9/10) ()

3 AM Code 

všechny recenze uživatele

Anime o japonskem samurajovi, co neni od japonskych tvurcu. Mix sci-fi, fantasy, samurajske filosofie, pohadky a kdo vi ceho jeste. Uzasne prapodivny, misty az psychedelicky ulet. Hodne originalni a svebytna zalezitost jak po vytvarne tak dejove strance. To vsechno se da o tomhle serialu napsat a porad ho to dostatecne nevystihuje.. budu si muset vzit cas a trochu se nad tim zamyslet. :-) ()

Galerie (32)

Zajímavosti (11)

  • Píseň z 2. epizody 5. série, kdy se Jack schovává v hrobce, je remix písně z filmu Hodný, zlý a ošklivý (1966) s názvem „The Ecstacy of Gold od Ennio Morricone“. (Harroc)
  • Tento seriál je známý tím, že je schopen vyprávět příběh každé epizody vizuálně a s malým nebo žádným dialogem. (HanzoBureshi)
  • V angličtině Jack není jen jméno, ale také to označuje dokonalého muže - chytrý, charismatický, velmi hezký a čestný. (Harroc)

Reklama

Reklama