Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V okolí poklidné SouthWesternské univerzity ze začíná dít něco zvláštního, všichni psi v okolí se slučují do smeček a loví své pány. Není zcela jasné, jestli má tento úkaz něco společného s tajnými vládními testy, které právě probíhají v této oblasti. Zásadní otázkou je, zda lidé budou schopni psy zastavit než bude příliš pozdě. (huhulalka)

(více)

Recenze (6)

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Ďalší "animal / run / laboratory / eco / amok flick , ktorý je ale poctivo odvedenou filmárčinou , v ktorej ani taký dalmatínec nechápal , ako sa dokáže rozbesniť. Sympatický filmový "postreh " na to , čo ti naservíruje domáci maznáčik , keď mu v očiach svieti červená. Šikovne presrihané , hafani sa pobavili , skonzumovala som to a bola som sýta. Viac som nepotrebovala a ani nečakala. P.S. Stále som tvrdila , že do horrorový bažín spadne skôr ,či neskôr každý - tu je ďalśí príklad - účasť Lindy " Sue Ellen Ewing " Gray. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Průměrný animal horor, kde se domácí psi obrátí proti svým pánům. Na začátku najde farmář jedno ze svých zvířat mrtvé. Vypadá to, že by mohlo jít o útok psů, ale to se nezdá všem, co zvíře ohledávají. Další útok je už na farmáře, hlídajícího stádo, mladíka na motorce a postarší paní, co kvůli hluku vyběhla z domu. Pořád je to ale začátek a pochybovačů je více, než by bylo zdrávo. Když jsou studenti vyzváni, aby zůstali na koleji, několik odpůrců přesvědčí ostatní, aby se vydali domů. Jakmile se objeví psi, nepomůže jim ani útěk do školy. Stačí prolomení skleněné výplně a dojde na masakr. Místy dost užvaněné, útoky nejsou většinou až tak brutální, ale jsou chytře natočené, aby tak působily. Napadené oběti jsou zkrvavené a zohyzděné, scéna ve sprše připomene Psycho. Zajímavostí je využití všech možných psích ras. Jeden se až diví, že mezi nimi nebyl i jezevčík (mimochodem jedno z drsných plemen). Závěr optimismem nehýří a poslední záběr napoví, kteří domácí mazlíčci by mohli vraždit příště. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Snímek „Dogs“ je parádní film na večer, je to fajn béčko, kde tvůrci nechtěli natočit nic komplikovaného scenáristicky, chtěli prostě jen navázat na filmy jako „Ptáci“ nebo „Čelisti“, ale v provedení, které nebude nijak epochální, prostě jde o to, aby to fungovalo. A ono to v rámci možností skutečně funguje. Příjemný sedmdesátkový film, který hororového fandu neurazí. ()

gumli 

všechny recenze uživatele

Dobrý animal horror,len netreba od neho veľa očakávať.Potom je o zábavu postarané.Dunčovia sú tam všelijaký,od menších chlpáčov až po dobermana,nájde sa aj dalmatínec,aj lovecký pes.Ako píše "Dellamorte",hraje tam aj stará známe Linda Gray,známa zo seriálu"Dallas".Chúďatko,chcela sa len osprchovať a takto dopadla...No,správanie hercov je tam naozaj prapodivné,niekedy až vzbudzuje úsmev.David Mc Callum mal tiež nejaký veľmi podivný účes,naozaj veľmi smiešny,ako keby ho strihali s hrncom na hlave.Ale ináč celkom dobrý"Nature attacks" film! ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Pôvodne bolo plánované aj pokračovanie pod názvom Cats. Avšak po tom, čo sa Dogs stretli s veľmi vlažným prijatím v amerických kinách, bolo natáčanie pokračovania zrušené. (beso74)

Reklama

Reklama