Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Z Barta se stane oživlá hračka, Homer začne terorizovat Springfield hned v šesti podobách a Líza se zasekne v čase... (TV Prima)

Recenze (11)

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na tuhle směsici parodií jsem se ohromně těšil už ve chvíli, kdy jsem se dozvěděl, z koho si letos v čarodějňáku udělají tvůrci srandu. Potěšili velmi trpkou, ale velmi přesnou parodií na animák mého dětství, na animák mé dospělosti i na mnou ve filmech často záměrně vyhledávanou tématiku časové smyčky. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Špeciálny čarodejnícky diel je vždy stávka na istotu, a to aj v novších a dokonca aj v najnovšej sérii. Toy Story vracia úder (Bartovi), Homer otvára dimenzie multiverza s názvom Homerverse, avšak nie je to jediný multivesmír v multiverzách, ale nechcem kaziť prekvapenie. No a nakoniec Líza prežíva svoj narodeninový deň stále dokolečka, ale nie je v tom sama (zase nechcem kaziť prekvapenie). ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hm. První příběh přesně tam, kde začne být nejzajímavější a kde by mohl být nejvíc využitý, skončí. V druhém příběhu je naprostá absence humoru a nějakého pořádného nápadu. V třetím příběhu je nějaká pointa, ale opět humor aby tam někdo stěží pohledal. Vlastně je to celkem fascinující - sitcom skoro bez humoru... Sice to aspoň není trapné, jako předešlé novější série, ale už to dospělo do fáze, kdy je to jenom mdlé a bez nápadů. Prostě další ukázka toho, že Simpsonovi už měli hodně dávno skončit a že ten seriál už světu nemá vůbec co dát. 2* ()

Galerie (13)

Zajímavosti (7)

  • Na krabici s hračkou Radioaktivního muže je výrobní kód ZABF17. ZABF17 je výrobní kód pro tuto epizodu. (G....)

Reklama

Reklama