Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jak se mohlo stát, že shnilé mrtvoly začaly chodit po ulicích? Dva kamarádi se chtěli pobavit kanadským žertíkem a náhodou se vloupali do tajné laboratoře, kde náhodou našli zmraženou živou mrtvolu a náhodou ji oživili. A to byl jenom začátek. Příšery, krev, vybuchující hlavy a hrdinové se jmény jako "Brad" a "Cindy" - nenaskakuje vám husí kůže už teď? (Guild Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (99)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Režisér Dekker (ten má na starosti i skvělé Záhrobní komando) byl očividně velkým fanouškem hororového žánru, jelikož se do svého debutu snažil narvat všechny jeho atributy. Proto tu najdeme pohromadě prvky jako mimozemské parazity, zombies, nebo uprchlého maniaka se sekerou. Film je plný odkazů na jiné hororové snímky, hlavně na jejich kultovní režiséry. Všechny postavy tak mají povědomá jména; třeba Hooper, Gordon, Carpenter, Raimi atd. Výborná je taky postava detektiva Camerona v podání Toma Atkinse, která hláškuje jako o život. Tahle povedená hororová komedie je pro mě prostě srdcovou záležitostí mezi ostatními béčky 80. let. ()

Quint 

všechny recenze uživatele

Fred Dekker v tomhle mišmaši padesátkových monster hororů a osmdesátkových teenagerských komedií dává od začátku do konce vehementně najevo, jak moc velký fanoušek béčkových sci-fi hororů je. Ale místo toho, aby si více pohrával s žánrovými konvencemi, tak spíše jen vrší jeden filmový odkaz na druhý, a někdy je toho až příliš (každá druhá postava je tu pojmenovaná podle nějakého hororového režiséra apod.). Pro fanoušky tehdejších hororů je to ale příjemný návrat do minulosti. ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

...Mám pro vás dobrý a špatný zprávy slečny. Ta dobrá - hoši dorazili.  A ta špatná ? Jsou mrtví... Tenhle film je prvotinou Freda Dekkera, kterej natočil jeden z mých nejpouštěnějších filmů v dětství kterým nebylo nic jinýho než Záhrobní komando. Noc husí kůže jsem viděl poprvé a musím říct, že kdybych měl tyhle dva filmy srovnávat tak jednoznačně vítězí Záhrobní komando. Tím ale rozhodně nechci říct, že by se tenhle film nepovedl. I tohle je celkem pohodová oddychovka kde nechybí humor i hororové prvky. Navíc má snímek necelých 90 minut takže se snad ani člověk nemůže začít nudit. Jediný co mi trochu vadilo bylo obsazení ústřední dvojice. Steve Marshall kterej si zahrál Jacka byl v cajku a byl rozhodně tím vtipnějším z dvojice. Chris v podání Jasona Livelyho mi už tak sympatickej nebyl.  Tady mohl Dekker vybrat někoho charizmatičtějšího. Potěšil i Tom Atkins. Samotnej film mě určitě neurazil ale určitě pro mě nemá takový kouzlo jako Záhrobní komando. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Tento film sa opiera o mimozemský vírus,zombie,vraha zo sekerou,to sú všetko lahôdky aké mám rád pri hororoch a tu je to v jednom balíku.Postavy sa volali po slávnych režiseroch(Carpenter,Raimi)a veľa ďalších a tak režisér je srandista to je jasné.Scenár je nastavený tak,že logikou sa nemá plytvať a ani sa neplytvalo.Sú tu inteligentné a svieže hlášky.Príbeh ma zaujímave a niečim aj výnimočné prvky,hlavne tými vybuchujúcimi hlavami.Masky boli na vysokej úrovni.Len tento film ma lacný look a nezáživné postavy,no a z gore tiež narába opatrne. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Fandovský zápal je z toho cítit každou vteřinou (např. v telce běží Plan 9 from Outer Space) proto nechápu proč to nebylo zábavnější. Začátek s ufonama je totiž perfektně béčkově debilní a naprosto bomba, černobílý intro taky není špatný. Jakmile to najede do osmdesátek, tak se zjeví debilní hlavní hrdina a spíš se kecá, než aby slimáci měnili lidi na zombie a s těma bouchacíma hlavama se tvůrci taky moc nepředali. Někde veprostřed jsem u toho na chvilku usnul, ale pak se mi líbil ten závěrečnej masakr. A ta hlavní herečka byla moc hezká. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (6)

  • Gregory Nicotero a Howard Berger hráli zombie. (Chatterer)
  • Na zdi v pokoji J.C. můžete vidět grafity "Go Monster Squad!". The Monster Squad (1987) režíroval také Fred Dekker. (Chatterer)

Reklama

Reklama