Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se ocitnete sami v naprosté tmě, zamyslíte se někdy nad tím, jaké by to bylo už nikdy nevidět? Pocítili byste strach? Erica je slepá a je sama. Stala se svědkem příliš mnoha událostí, a proto je její život ohrožen. Začíná pro ni noc neuvěřitelné hrůzy. Noc, ve které se má stát obětí ve hře se smrtí. Nemůže vidět nebezpečí, ale cítí ho celým svým tělem. (Fine Production)

(více)

Recenze (8)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Partia nebezpečných, ozbrojených zločincov prepadne opancierované vozidlo prevážajúce peniaze. S miliónovým lupom sa ukryjú v nedávno zatvorenom malom hoteli. Onedlho zistia, že tam nie sú sami. Na poslednú noc tam zostala bývalá zamestnankyňa Erica Breenová a postarší správca Lasky. Erica sa stane svedkyňou vraždy svojho kolegu a dozvie sa informácie o prepade. Tým pádom je pre bandu lupičov osobou, ktorú musia odstrániť. Napriek tomu, že je nevidiaca, rozhodne sa postaviť na odpor a bojovať o svoj život. Snímok "Slepý strach" (Blind Fear) je nízkorozpočtový kanadský thriller, ktorý natočil v roku 1989 režisér Tom Berry. Nedostatok financií je vyvážený dosť dobre vybudovanou atmosférou a stupňovaním napätia. *** ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Drsný thriller, kterému i přes tu drsnost něco furt chybí.. nevím co by to mohlo být.. možná větší jas? ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Film nemá k dispozícii vysoký rozpočet, a preto sa zameriava iba na vytváranie atmosféry a napätia prostredníctvom klaustrofóbneho prostredia a nepredvídateľnej osobnosti hlavného záporaka Kima Coatesa. Na začiatku to funguje celkom dobre, ale nakoniec je film dosť únavný a opakuje sa. Dejové zvraty na konci sú ambiciózne, ale absurdné a sú veľmi nútene. 5/10 ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Prostredie veľkého a osamoteného domu + ozbrojení zločinci je vždy vďačná kombinácia, ktorá vie vytvoriť atmosféru i napätie. Chválim scény v tme, ktoré sú síce točené v tme, ale napriek tomu dobre vidieť dianie - toto filmu môžu závidieť aj niektoré áčkové filmy a veľká kopa novších. Slepá obeť je už len takým bonbónikom. Aj keď na svoj hendikep je až nečakane úspešná a relatívne ľahko uniká presile nepriateľov. Kazí to však nezmyselný záver, ktorý zo slepej obete robí vypočítavú mrchu. ()

raduna01 

všechny recenze uživatele

Hlavní hrdinka, osamělá Erica, se stala svědkyní příliš mnoha událostí, aby mohla zůstat dál naživu. Začíná pro ni noc hrůzy, během níž se má v opuštěném hotelu stát obětí ve hře se smrtí. Jenže Erica se nechce jen tak vzdát. Přestože své vrahy nemůže vidět, vnímá nebezpečí celým svým tělem, a rozhodne se navzdory nepřízni osudu proti neviditelnému nepříteli bojovat. ()

John80 

všechny recenze uživatele

Zločinci, ktorý prepadnú dodávku, ukradnú peniaze a cestou sa ukryju v dome, kde sa nachádza aj slepá žena a ktorej nevedia, problémy začnú keď ju začnú hľadať v dome, slušný Thriller 3* ()

Reklama

Reklama