Reklama

Reklama

Machr na 30 dnů

Trailer 4

Obsahy(1)

Hlavním hrdinou je nemotorný zbabělý mladý policajt Rayane, který léta snáší šikanu od svých kolegů. Celý Rayanův život změní mylná diagnóza jeho ošetřujícího lékaře, po které si konečně začne užívat naplno. Seznam toho, co by chtěl mladý policajt zažít než zemře, jej přivede do víru bláznivých zážitků. Po několika zhýralých dnech v Las Vegas dostane nápad, jak oslnit vysněnou ženu Stéphanii a konečně se stát hrdinou, kterým celý život toužil být - Ryan se rozhodne rozbít vyhlášenou síť obchodu s drogami. (Mirius FD)

(více)

Videa (3)

Trailer 4

Recenze (46)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

další z komedíí od partičky kolem pánů Boudaliho a Lacheaua a i když to tentokrát není úplně trefa do černého a za filmy, ke kterým si napsal scénář a režíroval je přímo Lacheau trochu zaostává, pořád je to slušná zábava, která je lepší než zbytek soudobých francouzských komedií.Pár gagů je super, jiný pár zase ne, obsazení je sympatické a stopáž krátká. Kdyby alespoň takové komedie vznikaly u nás, vůbec bych se nezlobil...65% ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Tahle banda si nás rozmazlila třeba Alibi na klíč a člověk od toho pak čeká další bombu. Ta se tentokrát zas tak nekonala, ale pořád je to lepší než české komedie. Rozhodně jsem se u pár scének slušně nachlámal. Vlastně mi chvilkami stačilo jen vidět staré známé tváře, jak hrají jiné role, a hned mi bylo do smíchu :). ... GA Cinema ()

Reklama

SpeedyCZ 

všechny recenze uživatele

Další záležitost od party okolo Philippe Lacheau. Tentokrát je hlavní postavou policista Rayane(Tarek Boudali). Tomu je sděleno, že od krysy, která ho při policejní akci kousla, dostal smrtelnou nemoc a má nanejvýš 30 dní života. Plachý a neschopný Rayane se tedy konečně odváže a místo pouhého přežívání, začíná život skutečně žít. Podaří se mu dostat drogového dealera a získat dívku svých snů? Film je opět velice vtipný, jak už to tak u Lacheau/Boudali bývá a nudit jsem se nestihl, díky stopáži rychle uběhl. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Budu se muset dvojici Boudali & Lacheau podívat na zoubek ještě zevrubněji, protože z toho co jsem zatím viděl, musím konstatovat, že co se týče žánru nenáročné komedie, svoji práci rozhodně dělají dobře. Dokonce tady čtu něco o současných králích své země….to úplně nevím, na druhou stranu mne od dob Návštěvníků na první dobrou nenapadá nějaká výraznější francouzská veselohra a tak vlastně nakonec proč ne. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Tohle je prostě další Boudali/Lacheau nářez! Tuhle partu sleduji už od začátku jejich kariéry a všechny jejich filmy jsem viděl už tak 5x minimálně ( po každé s někým jiným) a vždy to mělo úspěch. Je hezké sledovat jak jim rostou finance a jak se neustále zlepšují, dodržují své trademarky a nadstandartní kvalitu svých filmů si udržuje lépe než Marvel a DC dohromady LOL. Příběh je sice vypůjčen odjinud, ale pro komediální vložku je velmi trefný. Hlavní hrdina se dozví, že mu zbývá 30 dní do konce života, a tak začíná zero to hero JÍZDA, kde mu stoupne sebevědomí, začne riskovat a dostává se z jedné šílené situace do druhé. Je tu opět hromada originálních a šílených nápadů, kde jsem se řezal smíchy ( Nikdo neumí podat takovou kadenci gagů a scének jak zrovna tihle dva). Skvělá je i kamera, herci, hudba a šílený tempo. Prostě špička komediálního žánru. 85% ()

Galerie (31)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení začalo 23. září 2019, trvalo 12 týdnů a probíhalo v Paříži a Île-de-France (zejména v Cergy) a také v Las Vegas. (bianci)

Reklama

Reklama