Reklama

Reklama

Máša a medvěd: Mášiny písničky

  • Rusko Maša i Medveď: Mašiny pesenki (více)
Trailer 3
Animovaný / Rodinný
Rusko, 2020, 88 min (Televizní verze: 13x7 min)

VOD (1)

Obsahy(1)

Okouzlující animované příběhy nerozlučné dvojice, která si získala srdce dětí i dospělých na celém světě. A tentokrát s pořádnou porcí písniček! Máša je zvědavé, chytré a neposedné děvčátko, které žije ve staré železniční stanici v lese. Její nejlepší kamarád je dobrosrdečný medvěd, který dříve býval cirkusovým artistou. Máša miluje dobrodružství a objevování světa a je doslova magnet na potíže. Takže starostlivý medvěd mívá většinou plné packy práce, aby její lumpárny napravoval. Ve 13 příbězích se s malou nezbedou a trpělivým chlupáčem vydáme do slunné Itálie, zažijeme karnevalové rytmy či objevíme kouzlo Paříže. Díky Máše a jejím kamarádům se spolu s ní staneme šerifem na Divokém západě i Robinem Hoodem v anglických lesích. Ale hlavně s nimi zažijeme spoustu dobrodružství, vyvedeme nespočet lumpáren a zazpíváme si. (Bioscop)

(více)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (7)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Ruský originál som nepočul, ale ten český dabing, teda spev, nestál za veľa. Máša tu prespieva všetko od talianskej opery, Wagnera až po Kankán a východné piesne. Nejakú extra zaujímavú dejovú líniu, ktorá by deti upútala to podľa mňa nemá. ()

Kadas97 

všechny recenze uživatele

..nehodnotím tento film z môjho pohľadu, ale na základe toho čo sa v kine deje. Moju trojročnú dcérku to vôbec nebaví a v polke filmu si spieva svoje pesničky a je peklo ju udržať na mieste. Ostatní rodičia to v priebehu filmu vzdali a s deckami odišli z premietania. Počas japonskej a čínskej pesničky veľa detí plakalo lebo sa báli transformera a čínskeho draka (moja malá sa chvalabohu nebojí ani Xenomorpha). Doteraz sa nikto na tomto ruskom fiasku nezasmial. Tých 86% chápem tak, že si prorusky zmýšľajúci kpt. D. založil 1000 účtov na tejto databáze a vyšpičkoval túto vtákovinu. 1 z 10 P.S. Ešte stále to neskončilo. ()

Reklama

charles3 

všechny recenze uživatele

...aneb Máša rádoby vtipně przní "typické" písničky různých zemí a národů světa. Originalitu těchto pospojovaných "večerníčků" doceníte teprve při závěrečných titulcích. Jde o prostý "slepenec" titulků od jednotlivých dílů, takže se tam mj. asi 8x dozvíte, kdo namluvil Mášu, kdo medvěda a kdo je režisérem českého znění. Nevěřil bych, že něco takového výrobci a distributorovi projde, a ještě k tomu do kin... ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Pri tomto hodnotení sa trošku snažím nájsť balans medzi preferenciami viacerých cieľových skupín. Na jednej strane pre malé deti je Máša a medveď doslova požehnaním a vykúpením z nudy, nakoľko je to hravé, farebné s veľmi peknými animáciami. Na strane druhej dospelák sa pritom skôr unudí a v zásade ho tam nemá fakt čo zaujať. Aspoň že o deti je postarané. 45 % ()

Galerie (35)

Reklama

Reklama