Reklama

Reklama

Kusy aneb Tisícero výkřiků noci

(festivalový název)
  • USA Pieces (více)
Trailer

Matka přistihne svého malého synka, jak si skládá puzzle s obrázkem nahé ženy. Hoch dostane vynadáno a puzzle mu zabaví. Syn ze vzteku matku zabije a rozřeže pilkou na kousky. Po čtyřiceti letech se ve stejném městě objevuje tajemný vrah s motorovou pilou, který rozřezává mladé dívky na kusy a bere si některé části jejich těl. Tak si podle starého puzzle skládá nové - ze skutečných částí ženských těl... (Flipnic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (66)

Vančura 

všechny recenze uživatele

Hrajou tam hezký holky, který i sem tam něco ukážou, gore efekty nemají chybu, a cením i to, že identita vraha je odhalena až v samotném závěru. I tak ale nic z toho prostě nezachrání zoufale neoriginální námět, protože takových filmů jsou mraky, a tenhle se už po pár dnech rychle vykouří z hlavy. A celkově to prostě není zas taková pecka, jak by se mohlo na první pohled zdát - ve skutečnosti je to chvílemi docela nuda (a hledat tam nějakou logiku moc nemá cenu, což je nejvíc zřejmé v nádherně stupidním finálním záběru, u něhož jsem se smál nahlas). ()

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

No tento film sa ani nedá brat vážne, i keď sa tak tvári. Ale keď si tak spätne spomeniem na film a zamyslím sa nad samotnou myšlienkou filmu, je to celkom fajn... ale to ma pri filmu ani len nenapadlo. Chválim slušné gore a miestami až kuriózne vraždy. Všetky krvavé scény sa mi páčili(obzvlášť tá v sprche a na vodnej posteli). Nechýbalo mu skoro nič. Videli sme skvelé gore, dosť polonahých žien, vrah bol fajn a koniec filmu ma prekvapil a potešil. Samozrejme posledná scéna tam naozaj nemusela byt. Ak to budete brat ako oddychovku pobavíte sa a mierny poloúsmev sa vám z tváre skoro nestratí. Aj tie španielske bláboly mi prišli vtipné :) 80% v rámci žánru ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Musím uznat,že tohle mě v celku překvapilo.Slasher říznutý giallem.Co mě teda překvapilo bylo obsazení P.L.Smitha(dvojník Buda Spencera) do jedné z vedlejších rolí.Háže tam opravdu drsný pohledy.Navíc film šlape téměř od začatku a samozřejmě tu nechybí nahota,černý rukavice,nůž,zpestřením je motorovka ale hlavně spousta vražd,které vyzdvihují(na tu dobu)vynikající gore efekty.Pravdou je že některé scény vyznívají docela trapně(kopie Bruce Leeho),ale své 4 hvězdy si to s klidem uhají. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

You don't have to go to Texas for a chainsaw massacre! Drsný béčkový slasher s motorovkou. Malý kluk si skládá hambatý puzzle a jeho matka ho dost nepřiměřeně sprcá. Tak jí logicky pošle jednu sekerou do hlavy a nařeže ji na kousky ruční pilou. A vesele si skládá dál. O 40 let později někdo začne masakrovat školačky. Tím stylem, že je rozřezává na kusy a jednu část si vždycky odnese. Jo, koho by nebavilo skládat radši lidský puzzle./ Slušná podívaná. Tedy, bez slabších míst se to neobešlo, ale záběr na nějakou tu holku na kusy si mě vždycky jakž takž udobřil. Taky jsem docela koukal, když se jedna z obětí pomočila strachy. No prostě sympaticky nekompromisní záležitost, s dobře ulítlým koncem, který mě doslova na poslední přesvědčil dát tomu za 4. Co tam ale kurva dělal ten poblázněnej kung pao? (stopáž hodnocené verze: 01:25:14, screeny) ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Jediné, co se dá pochválit, je Gore, které je opravdu kvalitní (*až na tu scénu s novinářkou, kde jí vrah bodne zezadu nožem a ta čepel se celá ohne o 90 stupňů, ha-ha). Nechybí rozřezané hlavy, končetiny, celá těla, vše za zvuku motorové pily a pár odhalených dívek. Jinak ale všechno ostatní na mě působilo strašně groteskním dojmem - chování herců, jejich dialogy, myslím si, že jako regulérní Hororová komedie, by to obstálo u mě rozhodně lépe. No, kromě té brutality teda, se mi to vůbec nelíbilo, když na scéně nebyla zrovna motorovka, strašně jsem se nudil, občas i chytal za hlavu. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (5)

  • Vzhled vraha byl inspirovaný komixovou postavou "The Shadow". (Chatterer)

Reklama

Reklama