Reklama

Reklama

Jak ztratit ženu a získat přítelkyni

  • Česko Jak přijít o manželku a najít milenku (více)
všechny plakáty

VOD (1)

Obsahy(1)

Pan Alberto Castelli (Johnny Dorelli) je nudící se ředitel římské společnosti „Il latte di salute“, který po předčasném návratu do svého panského sídla najde svou americkou manželku ve společnosti instalatéra. Když zůstane sám, podstoupí zrazený manžel léčení psychoanalytika doktora Rossiniho (Felice Andreasi), který ho pošle do Val Malenco, do chaty Anselma a Anity. Eleonora Rubens (Barbara Bouchet) je naopak mladá žena, s níž se Castelli již dříve setkal v nemocnici a kterou doktor Rossini také pošle do Val Malenco. Oběma osamělým srdcím je souzeno se setkat, ale neobejde se to bez četných nedorozumění. (mac000)

(více)

Recenze (3)

charles3 

všechny recenze uživatele

Lehce ulítlá komedie, dostupná nyní s titulky na Netflixu pod trochu matoucím názvem "Jak se zbavit manželky a najít si milenku". V hlavní roli Johnny Dorelli, pamětníkům známý z filmů Miliónová nevěsta, Drahá manželka, Mezi čtyřma očima a Podívejme se na to jasně, uvedených v 70. a 80. letech i v čs. kinech. Více zde ovšem zaujmou postavy hrdinovy soupeřky, její kamarádky a ze začátku i hrdinovy manželky, originální způsob ranního buzení videem, hrdinův nezvyklý psychický blok a v neposlední řadě hojnost obnažených dámských půvabů. ()

MartinDruny 

všechny recenze uživatele

Ano, zde se inspirovali s tím pouštěním hudby kravám za účelem zvýšení produkce dojení ve Slunce, seno... Jinak klasická sedmdesátková připitomnělá komedie okořeněná lehkou erotikou, kde hlavní postavy jsou ucha, ale nakonec vše dobře dopadne. ()

Reklama

Reklama