Reklama

Reklama

Můžem i s mužem

  • angličtina We Can with a Man
Trailer

Čtyři kamarádky v nejlepších letech se sejdou na oslavě Martiných narozenin v tajemném bytě, kde se setkávají s úplně cizími lidmi. Na oslavě odhalují své nejhlubší touhy: Dita si prostě přeje, aby všichni byli šťastní, Marta je na lovu za mužem, Marie se snaží získat zpět toho svého a Stella tvrdí, že „je v pohodě“. S postupujícím večerem si však všechny uvědomují, že touží hlavně po lásce a porozumění. A nadešel čas s tím něco udělat! (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (43)

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Takhle nějak vypadá filmové dno horší český film v kinech snad ani neuvidíte proti tomuhle je i kritizovaná Cool Girl oskarová a každý kdo jí dal odpad by se měl podívat na tohle jak pravý odpad vypadá.  Všichni se zde chovají jak mentálně postižení (možná i jsou) scénář a děj to ani nemá a skončí to nijak. S názvem to má společného jen to, že tam zazní název seznamky co se jmenuje jak název filmu zhruba minutu. Zhruba celý popis filmu Tak, že ženská 55+ slaví narozeniny organizují jí to další 3 ženské jedna je ezoterička (mystično a takové ty sračky okolo) jedna se tam pořád směje jak pi.. a třetí tam má pořád jen blbé poznámky pozvou tam nějaké dva chlapy jeden se bojí ženských a v celém filmu má tak 3 slova a druhý nepromluví pro změnu vůbec pak jednu babku a zbytek náhodnou skupinu lidí (chlápek co se tam dostane jen tak, prsatice a její milenec, nějaké 3 blbé blondýny a dál už si nikoho nevybavuji oni ty postavy jsou stejně k ničemu tak je to jedno). Oslavenkyně tam přijde oni jí zazpívají písničku  ona začne vykládat jak si našla na seznamce chlapa pak ta co má připomínky ji nasere tak ta ezoterička udělá nějaký  rituál s její vaginou ta oslavenkyně se nasere a jde brečet na záchod ostatní si jdou zapálit cigarety dojde tam ta ezoterička a zavře jich tam tak se oni tam dusí zůstane tam jen ta babka,  ta co měla pořád ty blbé kecy ,ta co se pořád směje  , ti dva chlápci a ta oslavenkyně ta co má ty kecy se zavře do nějakého tubusu a nemůže ven tak ta co se pořád směje jde za ní mezitím si dá masku Brada Pitta  , kterého tam všichni žerou vyleze a začne tam tančit. Během toho se všeci udělají (někteří asi i sexuálně podle těch záběrů) ta co se pořád směje zazpívá písničku  pak se rozjedou a máme konec . Do toho tam máme záběry jak chlap jakoby tančí s obrazem, psa na záchodovém prkénku,  chlapa jak se líčí rtěnkou,  nějaká ženská asi z prdele vytáhne hudební nástroj a hraje na něj nebo ženskou jak na záchodě jí dort smysl to žádný nemá. 0 procent P.s. v kině to jeden chlap zhruba v půlce vzdal a hrál si radši na mobilu a při odchodu padaly komentáře jako nejlepší byl ten pes a nejlepší byl ten song v titulcích což je česká překopávka Glorii Gaynor I Will Survive ()

radaza 

všechny recenze uživatele

Nic proti paní Munzarové, ale není ani Bunuel ani Fellini, tudy cesta opravdu nevede. Nevím, jestli si osamělé ženy uvědomují, jakou jim taková dílka dělají medvědí službu. Prakticky všichni osamělí muži, co byli mezi 250 000 diváky, kteří prý viděli tuto hru a i ti, kteří budou mezi tak 10.000, co uvidí tento film, se zcela zákonitě rozhodli, že než aby vyfasovali nějakou z těchto hrdinek, to raději zůstanou navždy sami. Ještěže jsem zadaný a partnerka je těmto hysterkám zcela nepodobná. Ach jo, zcela ve stopách A pak přišla láska.... Dámy,  vy které partnera na tento film zavlečete, už přemýšlejte, jak mu to vynahradit. Milosrdné 2 hvězdičky dávám za svůj několikerý smích, i když mám pocit,  že byl jinde, než autorky zamýšlely. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

převádět divadelní hru na plátno je vždycky ošidné. Převádět divadelní hru na plátno s tím že vám z toho vyleze zase divadelní hra je celkem na dvě věci. Nějak vůbec nechápu co tím chtěla Vanda Hybnerová říct (hru neznám), ale výsledek je bizarní guláš, který působí jako kdyby Monty Pythony režíroval David Lynch podle scénáře Marty Ferencové. Budu to muset nenápadně doporučit manželce a třeba mi to pak vysvětlí (jestli se mnou bude mluvit). Jo a není to horší než Cool Girl. Je to sice bizarní guláš, který Vandě Hybnerové absolutně nedrží pohromadě, ale pořád tu jsou alespoň základní řemeslné kvality a taky herci a herečky co něco hrají (nebo se o to snaží) a to se o Cool Girl úplně říct nedá...20% ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

To sice můžete, ale příště se na to raději vyserte, holky. Divadlo do filmu zkrátka nepatří, což už se několikrát potvrdilo. Hybnerová si po vzoru hereckých kolegů zkusila sednout na režisérskou židli a dopadlo to podle očekávání tragicky. Ženské hnutí alespoň dostalo další přívěšek. Jedna za Kairu, Pachamama nikdy nezklame. ()

Alden_Larson 

všechny recenze uživatele

Film si podle mě zavaří nejvíc, když svoji nejlepší scénu vyplýtvá úplně na začátku. A přesně toho se dopustil tento film, první scéna je nejlepší v celém filmu a od té to jde jenom z kopce. Děj byl absolutně nesmyslný a bizarní, a to bohužel nemyslím v dobrém slova smyslu. V jednu chvíli se film dokonce proměnil na stand-up představení, kde Jitka Sedláčková po dobu asi patnácti minut říká jenom trapné vtipy o sexu. Což je v podstatě náplň celého filmu, trapné vtipy o sexu. Vůbec tomu nepomáhá fakt, že všechny herecké výkony byly otřesné, nejhůře na tom byla Kateřina Hrachová, vůbec nechápu, jak se tahle osoba mohla dostat k herectví, ale měla by něj odejít a už se nevracet. Vanda Hybnerová byla jediná, jejíž výkon bych označil za dobrý. Dagmar Zázvůrková ztvárnila jednu z nejotravnějších postav, jakou jsem kdy viděl. Prezentace filmu nebyla špatná, byl celkem dobře natočený, měl ale otřesný střih a v některých scénách hrozné osvětlení. Hudba byla příšerná a vůbec se do filmu nehodila. 2/10 ()

Galerie (28)

Zajímavosti (1)

  • Filmová komedie Můžem i s mužem vznikla na motivy divadelní hry, na kterou si v Česku koupilo vstupenku více než 250 000 diváků. (Bontonfilm)

Reklama

Reklama