Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Alex Whitman, ambiciózní manažer firmy zřizující kasina a noční podniky, je vyslán do Las Vegas, aby dohlédl na novou zakázku. V malé hospůdce se seznámí s půvabnou mexickou dívkou Isabelou Fuentesovou a stráví s ní noc. Ráno však dívka zmizí, dřív než se Alex probudí. Znovu se objeví o tři měsíce později, právě když je Alex uprostřed důležitého jednání, a oznámí mu, že je těhotná. Když odejde, Alex se za ní vydá a slíbí jí, že s ní pojede za její rodinou, protože se Isabela bojí otce. Po náročné návštěvě, plné početného příbuzenstva, Alex Isabelu požádá o ruku a hned se vydají do obřadní síně. Krátce po svatbě nejprve dorazí Isabelin zuřící otec a vzápětí zbytek příbuzenstva. Objeví se i její psík, což se Alexovi vůbec nelíbí. Manželé se poprvé pohádají, když se ukáže, že zatímco Alex se chce vrátit do New Yorku, Isabela odmítá opustit Las Vegas. Manželé si zvykají na společný život a snaží se sladit odlišné zvyky, názory i přístup k životu. Další komplikace nastanou, když přijedou Alexovi snobští rodiče, kteří se netají nelibostí nad synovým výběrem partnerky. Seznámení Whitmanových s Fuentesovými skončí hádkou. Po další rozepři skončí Isabela v nemocnici. Když ji Alex navštíví, odmítne ho, řekne mu, že potratila, a bez rozloučení odjede k prababičce. Alexovi se stýská a na náladě mu nepřidá, když dostane oznámení o rozvodovém řízení. Zdá se, že vše je ztraceno... (TV Nova)

(více)

Recenze (124)

Ondrish 

všechny recenze uživatele

Pre mňa má tento film úplne špecifické čaro a jednu nádhernú asociáciu z mladosti... a síce že rok predtým ako sa film natáčal, som s kamarátmi cestoval krížom cez Ameriku v starom Dodge a prechádzal som cez Arizonu, Hoover Dam, Las Vegas, Grand Canyon a všetky tieto malebné zákutia tejto nádhernej krajiny. Ale okrem toho sa mi páči aj film samotný - je to pekne nakrútená romantická komédia postavená na kontraste bieleho mladíka z New Yorku, na vrchole kariéry a krásnej hispánskej dievčiny, ktorí sa náhodou stretnú, splodia dieťa a potom sa rieša klasické problémy. Skvelý príbeh zo života, okorenený príjemným humorom a zasadený do najkrajších exteriérov amerického západu. Cool.. ()

Derek 

všechny recenze uživatele

skrz na skrz priemerna romanticka komedia kde scenaristi nevytazili naplno potencial o strete dvoch roznych kultur (prva spolocna rodinna vecera je vtipna, ale potom sa mexickej rodiny dockame minimalne). perry (s rozbiehajucou sa karierou vdaka "priatelom") a hayek su spolu skvely ale skoda ze sa scenaristi s filmom viac nepohrali lebo takto ide o len dalsi prirastok do radu romcom-ov... ()

Reklama

Violeta 

všechny recenze uživatele

Jo jo, láska - "tisíckrát obehrané téma, klasická obehraná nuda,ničím původní a přínosné" a tak dál a tak dál.. Z každýho příspěvku tady by se dala vytáhnout minimálně jedna definice. A i proto, že jsem ještě další tři dny nechodila s broukem v hlavě a nevytáhla deset cigaret na zklidnění, se mi to líbilo. A ani já se za to nestydím, freddy. ()

anais 

všechny recenze uživatele

Jak hodnotit romantickou komedii, která žánru nepřináší naprosto nic nového, má podobnou výstavbu děje jako všechny její klony, přesto se na to kouknete a máte hezký pocit? Pocit, že na světě je nejdůležitější láska a že je naprosto normální když si muž u filmu popláče (nebo mu alespoň zvlhnou oči)? A když se k tomu přidá Salma Hayek a Matew !!!!!!! Perry, není co dodat. O žádné herecké výkony těmhle dvěma očividně nejde (promiň, Frido, ale tvůj čas ještě nenadešel), přesto jejich výkony fungují docela spolehlivě. Takže, je to strašná blbost a během celého filmu jsem si říkal, co ty filmaře vede k tomu, aby natáčeli jeden romantický nesmysl za druhým. Ale i přesto se tomuhle filmu nedá upřít určitá lehkost, která ho vynáší mírně nad průměr. Ale opravdu jen mírně. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Klasická romantická komedie, kdy na začátku se dva dají dohromady, pak překonávají různé těžkosti a nakonec se za šťastných okolností dají opět dohromady. Krásné Salmě Hayekové sekunduje chandlerovský Matthew Perry a společně vytvářejí zajímavý zamilovaný i rozhněvaný pár. Presleyovské písně pak podbarvují docela slušný a zábavný film. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (6)

  • Pro herce Matthewa Perryho (Alex Whitman) se jednalo o jeho nejoblíbenější roli a film, ve kterém kdy hrál. (KaraKent)
  • Pred tým, ako bol film nakrútený, na hranici medzi Arizonou a Nevadou nebola na ceste na Hooverovej priehrade namaľovaná čiara ani nápisy označujúce hranicu. Keď boli tieto nápisy a čiara urobené kvôli filmu, miestni úradníci sa rozhodli ich tam nechať aj po skončení filmovania a zostali tam až do roku 2005. (U_S_O)
  • Počas čakania v rade na toaletu v reštaurácii v Las Vegas Alex stretne Isabel. Podobne sa Chandler stretne s Ginger pri čakaní na toaletu v Central Perku. (MTManiak)

Související novinky

Zemřel herec Matthew Perry

Zemřel herec Matthew Perry

29.10.2023

Americký server TMZ přišel v noci s mimořádně tragickou zprávou – americký herec Matthew Perry byl nalezen ve svém domě mrtvý. 54letá hvězda Přátel, Studia 60 nebo Můj soused zabiják se zřejmě… (více)

Reklama

Reklama