Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Devítiletá Amanda žije v dětském domově. Rázná, sportovně nadaná raubířka se přátelí s laskavou vychovatelkou Diane Berrowsovou, která stejně jako ona není nadšena tím, že se musí vydat na setkání s Butkisovými, kteří chtějí Amandu adoptovat. Devítiletá Alyssa je dcerou ovdovělého milionáře Rogera Callawaye. Má vše, po čem touží, ale přesto jí chybí máma. Je sice potěšena tím, že se na prázdniny vydají do venkovského sídla poblíž jezera Minocque, ale šokuje ji otcova zpráva, že si hodlá vzít mondénu Clarice Kensingtonovu, kterou dívka nemá ráda. Když uslyší, jak Clarice pomlouvá její mrtvou maminku, uteče z domu. Zatoulá se nedaleko místa, kde je vybudován letní tábor, v němž tráví prázdniny děti z dětského domova. Amanda se vsadí s několika kluky, že zazvoní u dveří zdánlivě opuštěného domu, ve kterém prý straší. Je překvapená, když se dveře otevřou a komorník Vincenzo ji pozve dál s tím, že se má obléct na hostinu. Amanda je totiž Alysse k nerozeznání podobná. Vyleká ji obraz na stěně, který je jejím portrétem, a také strašidlo, jímž je ve skutečnosti Clarice s pleťovou maskou na obličeji. Uteče z domu a v lese se srazí s Alyssou, která právě utekla z tábora. Dovedla ji tam Diana v domnění, že je to Amanda. Dívky se rychle dohodnou, že si na den vymění role. (TV Nova)

(více)

Recenze (73)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Nothing more a nothing less than průměrná rodinná komedie o dvojčatech nedvojčatech, a o tom jak dát dohromady chrochtající Kirstie Alleyovou a vychytralou snoubenkou využívaného Stevea Guttenberga. TADY mi ještě ty dvě blbky nevadily, i když je to po všech stránkách slabší než původní Luisa A Lotka i než disneyovská Past Na Rodiče;) 50% ()

monolog 

všechny recenze uživatele

Jsou to sice dneska již docela pěkný ženský, dokázaly toho v životě mnohem víc, než by mě třeba jen napadlo, že bych někdy mohl dosáhnout a to ještě mnohem dřív než mi dneska je, mají svou vlastní kolekci oblečení, vlastní kdovíkolik milionů dolarů a jánevímcoještě, ale nikdy mě jejich filmy nebraly. Rozhodně ne ty, kde jim je víc jak dvanáct třináct, protože pak jsou to opravdu hovadiny, který točí jenom proto, aby si užily. Ale ve svých prvních rodinných komediích se mi líbily. Tady tento film navíc dal i další příležitost Stevu Guttenbergovi, kterýho je opravdu škoda, že moc nehraje. Sice s ohranou zápletkou, kterou asi ukradli už Luiselotě (pro neznalce maminka z knížky Luisa a Lotka), ale jinak fajn rodinná komedie se vším, co si pod tímhle slovním spojením člověk dokáže představit. ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Nemam rad tuhle dvojici uz od mladi, ale tenhle films e mi libil a kdyz jsme ho nedavno videl, opravdu jsem se zasmal. Nevim sice, ktera je ktera tak reknu, ze obe hrali dost obre. Je to lepsi, nez ty jeji dalsi film yo tom, jak jsou v londyne, rime, milane nebo new yorku. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Takřka stejný film jako novější "Past na rodiče" a i když jeho kvalit nedosahuje jedná se o slušnou podívanou a ve filmografii sester Olsenových se jedná o jediný snesitelný film. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Je to spíše takové rodinné dívání ale nebralo mě to je to nudné a málo zajímavé možná mladší děti pobaví. ()

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

Film, který mi připomíná Past na rodiče s Linsday Lohan v hlavní roli. I zde jde o dobrovolnou záměnu dvou dětí (děvčat), které jsou si nesmírně podobné. Tentokrát to sice nejsou sourozenci a namísto jedné herečky jsou ztvárněny opravdovými dvojčaty (Olsenovy), ale i přesto je podobnost obrovská. Otec a patronka netuší, že dítě o které se starají s nimi nemá nic společného, otec se chce oženit za velmi nepříjemnou slečnu a to určitě ještě není všechno. Ale jelikož jsem výše zmíněnou PnR viděl dříve je pro mne jasnou volbou. I když tento film taky není špatný. 60% ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

To ještě byly Olsenovic dvojčata snesitelné a roztomilé, kdo by jejich miloučkým obličejíčkům a šibalským očkám odolal. Asi nikdo. Hodně mi to připomínalo Past na rodiče s malou Lohanovou. Dohazovačky mají i podobné téma, ne-li shodné. ()

Patw 

všechny recenze uživatele

Sestry "Olsenky" jsou pro mě velkou srdeční záležitostí. Ovšem když jsem viděl prvních pár minut řekl jsem si - dobře už nikdy ale s českým dabingem! To byla málem má smrt. Jinak hvězdičky mluví za vše si myslím. ()

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Ježiš, to byla zas vtíravá píčovina. Otravný žabí Olsenovic ksichty dělaj dohazovačky těžce přehrávajícímu Guttenbergovi a vypasený Kirstie Alley. Ještě že jsem viděl jen konec. ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Zatímco dnes je z dvojčat páreček sexy masa, po kterým pase asi každý druhý američan, tehdy to byly skutečně celkem nerozeznatelné dvě holčičky... :p 20 let stará rodinná ptákovina nenadchne, ale asi ani neurazí ()

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Olsenky ve své snesitelnější verzi se sympaťačkou Kirstie Alley a Rossovou manželkou. No, vykradená Louisa a Lotka a o třídu slabší než Past na rodiče. Milá rodinná komedie, která nikoho neurazí a za chvíli se vám vypaří z hlavy. ()

Tyny 

všechny recenze uživatele

Na The Parent Trap to rozhodně nemá, ale bavilo jsem se u toho. Celkem příjemná a zábavná komedie až na to, že chvílemi se mi to zdálo až moc přibarvované a přehnané. Jinak to beru jako film pro děti, kterým se určitě bude líbit mnohem více. Na druhou stranu s tímto filmem žádný problém nemám, dobře jsem se u něj bavila. ()

PeterNet 

všechny recenze uživatele

Nejlepší film Olsenek. Pak to s nimi jede z kopce bez brzd na neutrál. Co se tohoto filmu týče, tak Andy Tennant občas nečekaně natočí nějaký velmi dobrý film a "Malé dohazovačky" k nim rozhodně patří. Ale pokud už jste viděli "Past na rodiče", tak vás dohazovačky moc neuchvátí, ač byly natočeny první, výrazně zaostávají. Něco jako kdyby jste se nejdřív mrkli na Dokonalý trik a následně na Ilusionistu. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Někdejší variace na slavný příběh Luisy a Lotky se mi kdysi celkem zalíbila, přestože jsem jí viděl dlouho poté, co už jsem měl několikrát zažitou populární Past na rodiče. Když to ale vezmu z hlediska obou filmů, tak se mi výkon někdejších slavných dvojčat líbil mnohem více než Lindsay Lohanové v její oblíbené dvojroli. U ní mi její pozdější osud tolik nemrzí jako právě u holek Olsenových. ()

xerno 

všechny recenze uživatele

Nic moc, nic moc - Dvě malý hloupý holky si velice rafinovaně vyměnily role, to je naprosto přitroblé - navíc ta děsná romantika, jak malí fakani, kteří maj své opatrovníky se je snaží dát dohromady - prostě popkorn, kterej vůbec nejni vtipnej, natož dobrej... ()

Reklama

Reklama