Reklama

Reklama

Masakr na holčičím večírku 3

(neoficiální název)
  • USA Slumber Party Massacre III

Obsahy(1)

Rodičia odídu na víkend preč, a tak sa ich dcéra rozhodne zorganizovať dievčenskú párty, na ktorú sa ale pod rôznymi zámienkami vlúdi aj niekoľko chlapcov. Pokojná noc netrvá večne, pretože párty naruší psychotický zabijak, vraždiaci svoje obete pomocou vŕtačky. (Karamanlis)

Recenze (25)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Trojka je s přehledem nejlepší díl. Nový příběh vyústí v dům plný svlíkajících se a následně souložících holek, do kterého vtrhne vrtačkový vrah - pošahaný týpek s menším traumatem z dětství. Nejprve nosí masku, ale docela brzy se dozvíme (škoda trochu), o koho se jedná. Killer ale rozhodně lepší než minule a předminule. Mimochodem už to není žádný talián. Další plus: Tam, kde se většina starších vyvražďovaček teprve rozjíždí, je už SLUMBER PARTY 3 dávno rozjetý. K nápaditým vraždám (smrt vibrátorem, cedulí 'House for sale') nechybí celá sada koziček, ale jinak ani poměrně vážný tón (pořád mám v hlavě supr odlehčenou dvojku) a zábava po celou dobu. Snad jen je to občas nelogický a celkově trošku rozházený (no, možná jsem na to spíš rozházeně koukal...). Ale jinak se povedlo! A SÉRIE: Stručně... jednička nic extra ale povinnost, dvojka spíše kokotina v Troma stylu, trojka každopádně satisfakce za všechny předchozí újmy. Sečteno podtrženo, tuhle sérii by fanda tohoto žánru a jeho pozdně zlatého období rozhodně neměl vynechat. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Beznadějně zastaralá pitominka o nepříliš působivém vyvražďování večírku postarších, kurvoidních, údajně náctiletých husiček. Zastaralé (a pitomé) jsou nejenom vohozy a účesy, což dá rozum, ale i triky, "akční" scény a dialogy, vrah s vrtákem je nemožný vrták a posledních 15-20 minut už je na hranici scénáristické i režijní demence. Zábavnost minimální, ani nechtěná, ale samozřejmě to je relativní, někdo perverznější bude třeba nadšený. Každopádně už se ale v raných devadesátkách točila mnohem zábavnější béčka, vyspělejší dějově, trikově i herecky. ()

Reklama

hladass 

všechny recenze uživatele

Po naprosto otřesné dvojce jsem chvíli uvažoval, zda se třetí díl vůbec podívat a jsem rád, že jsem to nakonec udělal... Třetí díl Slumber party massacre se nese ve zcela vážném duchu, žádné kokotiny s rockerem z pekla a sny, ale klasický (docela dost brzy odhalený) vrah, moře pěkných obětí, které se nebojí odhalit podstatnou část svých těl a obrovská vrtačka... Prostě to, co od slasheru čekám... Nebýt hodně slabého příběhu a Marii Ford, která mi svým pitomým chováním hodně znepříjemňovala sledování filmu, dal bych i za čtyři... Každopádně v rámci slasherů jde o lehce nadprůměrný kousek... ()

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Dalo by sa povedať, že ide o v celku úspešný remake pôvodnej verzie z roku 1982. Úspešný nie moc v globále, ale v porovnaní s pilotnou časťou, ktorú sa podarilo tentoraz spracovať trocha zaujímavejšie. A to je prakticky asi všetko, kam sa dokázalo posunúť tretie pokračovanie o vrahovi s prenosnou vŕtačkou, predstavujúceho klasického slashera mladých dievčat. O serióznosti nemôže byť opäť ani reči. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Předchozí dva díly byly fakt sračky, ale třetí díl je jednoznačně nejlepší. Klasický děj s ničím neexperimentující, nahota, sex, gore, brutalita, násilí, děs, napětí ... Hodně kvalitní slasher, kde obří vrtačka provrtává mladé dívky, ale dostanou se na řadu i jiné předměty k vraždění ... Lepší průměr v rámci subžánru ... ()

Galerie (3)

Zajímavosti (13)

  • Keď je jedná z obetí zabitá vo vani elektrickým prúdom, je zreteľne vidieť, ako sa pri tom elektrická zástrčka poškodí - sčernie a časť sa roztaví. Keď však do kúpelne príde ďalšie dievča, zástrčka vyzerá opäť ako nová. (beso74)
  • Keď jedna z dievčat zapne televíziu, aby zmiatla vraha, práve ide film zo série Deathstalker (tiež produkcia Concorde - New Horizons). (beso74)

Reklama

Reklama