Reklama

Reklama

Emmanuelle 4

  • Francie Emmanuelle 4 (více)

Obsahy(1)

Znovuzrození Emmanuelle. Sylvie, krásná žurnalistka, je bláznivě zamilovaná do Marca, který její lásku opětuje. Jenže Sylvie potřebuje vzrušení. Vyrazí proto do Brazílie, kde podstoupí plastickou operaci. S novou vizáží a pod novým jménem Emmanuelle se vadává na cesty plné milostných dobrodružství... (oficiální text distributora)

Recenze (4)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Smysl téhle série už skutečně nechápu. Plastická operace, která má klasickou představitelku přeměnit na novou osobu, je příjemně ujetá, ale nakonec vyznívá spíš debilně než vtipně. Tohle už není ani zábavné, ani vtipné a už vůbec to není něco, co by bylo skutečně příjemně erotické. Na tohle se jednoduše skoro nedá koukat. ()

anli 

všechny recenze uživatele

Vytlouci z tohohle balicku c.4 se snazi tentokrat Francis Leroi,ale marne.Nove hlavni hrdince nelze uprit prijemne eroticno,ale bez napadu scenare a pribehu to nevydrzi dlouho,takze jakmile si ji clovek prohledne,pretrpi 89 minut nudy-pokud vydrzi do konce.Takze 25% za vymenu hlavni hrdinky. ()

Reklama

MM11 odpad!

všechny recenze uživatele

Ryzí utrpení... Největší peklo se rodí s banálním dílem, co si kompenzuje vlastní nedostatečnost rádoby uměleckými vsuvkami. Ve světle toho se pak člověk raději podívá na dvě hodiny přiznané komerce, kde z něho aspoň nedělají absolutního pitomce. Ona i původní Emmanuelle se s odstupem jeví jako průměrné erotické drama, ale pořád aspoň snaha o jiné podchycení erotiky. Tenhle film se takovým způsobem nedovede vyjádřit, že většina dialogů se ventiluje skrz "vnitřní hlas" postav, což platí dokonce i u těch nejméně významných. Když už konečně něco řeknou nahlas, tak se většinou jedná o otravný balast, nebezpečně „godardovsky“ postavený (opakovaná věta "Znáte báseň...?"). Hudba pro jistotu duní nonstop a tudíž se původně celkem snesitelná melodie ke konci stává nenáviděnou kulisou. Není namístě kritika prostředí, panorama přírody občas vykoukne a tím se účel plní. Vrcholně směšný je však ten nepoměr mezi řečeným a reálně se zobrazujícím. Když vypravěč začne rozvádět úvahy o nové Emmanuelle, co vypadá jako "božské zjevení", tak to prostě není pravda. Stejně tak další nesmysly, které by v pokleslém románu snad mohly vybudit čtenářovu fantazii, ale Francis Leroi na ně nemá peníze. Kolem příběhu ani nechci dlouho kroužit, hlavní hrdinka se chová jako neskutečná kráva a erotický potenciál filmu dosahuje minusových hodnot. Nedoporučuji ani pro vědomé pobavení, největší zrada tkví v tom, že to člověka maximálně uspí. ()

Damiel odpad!

všechny recenze uživatele

10 % - Zcela zbytečný film, který snad ani filmem v pravém slova smyslu nazvat nelze. Nic se tam neděje, nemá to příběh, natočeno jen kvůli tomu, aby se hlavní hrdinka mohla svlékat. Klasická ukázka samoúčelného filmu, který stvořili lidé bez nápadu. Že film s erotickou tematikou přitom nemusí být zívárna a nuda, svědčí třebas Sex a Lucía... Do DVD přehrávače se mi to dostalo díky tomu, že jsem to vylovil z vánočního firemního balíčku DVD, a nechápu, že jsem to dokoukal do konce :) ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v Brazílii, Francii (Paříž a departement Gaudeloupe) a USA (Los Angeles). (GASTON73)

Reklama

Reklama