Reklama

Reklama

Goodbye, Emmanuelle

  • Francie Good-bye, Emmanuelle (více)

Obsahy(1)

EMMANUELLE a její manžel pokračují v nezřízeném životním stylu na Seychelských ostrovech. Nezávazně se milují se snědými domorodci tohoto překrásného ostrova. Jako obvykle si ponechávají absolutní svobodu ve volbě milenců. V momentě, kdy ale běžné milování mezi ní a jedním filmovým režisérem z Paříže přeroste v hlubokou vášeň, manžel začne žárlit a vše se zkomplikuje... Krásná Sylvia Kristel v dalším pokračování erotických dobrodružství smyslné EMMANUELLE. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (11)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Opravdu tvůrci natáčeli tenhle filmu kvůli příběhu? Pokud ano - a že to tak hodně vypadá - tak prostě šlápli vedle. Film je neskutečně nudným dramatem o tom, že dva manželé nefungují, jako doposud a že se snaží najít cestu přes milence, aby našli smysl života, nebo něco takového. Takový film ani není už možné označit za erotický. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Těžce hloupý film o tom, jak sexu chtivá děva žije ve volném sňatku s manželem, který jí dopřává všechny milence i milenky až do chvíle, kdy se Emanuela opravdu zamiluje a chce za svým milým utéct pryč z ostrova. Pak náhle jde veškerá tolerance v niveč a z milého manžela se stane hajzlík, který nepředává vzkazy a pálí dopisy pro Emanuelu. Erotiky je ve filmu docela dost, ale jinak vše je hloupé, levné a hlavně děsně úsměvné a nudné. Hudba: Serge Gainsbourg ()

sportovec 

všechny recenze uživatele

Erotický film, který se vyznačuje - slušně řečeno - fatální nulitou byť i trochu kvalifikovanějšího filmového řemesla, nalézá v Emanuelách nepochybně jeden ze svých vrcholů. Potíž spočívá v jednom: Jedná se o erotický film, který se vyznačuje ... ()

Tomco 

všechny recenze uživatele

Prekrásne nahé telá ženských predstaviteliek v ultra nevzrušujúcom príbehu. Ani solídna erotika, ani fungujúca dráma. 40% za to, že sa tých 100 minút dalo pomerne v pohode vydržať. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

  • Sylvia Kristel (Emmanuelle) dostala honorár za prvú časť Emmanuelly šesťtisíc dolárov, v jej pokračovaní to už bolo rovných sto tisíc. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama