Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mary Ann Marshallová pracuje pozdě do noci v kanceláři v uzamčené výškové budově. Unikne (spolu s neznámým "spoluvězněm") psychopatickému vrahovi, který se je snaží za každou cenu najít a zabít? (Peta_N)

Recenze (3)

DonPedro 

všechny recenze uživatele

Natočit film s thrillerovým námětem (náhodou spojený pár uzavřený v prázdném mrakodrapu s vraždícím maniakem) tak, aby nebyl ani na okamžik napínavý je svým způsobem taky umění - otázkou je, jestli to někdo ocení. Potom nepřekvapí ani fakt, že nejtragičtější herecký výkon podává (zřejmě narychlo) přeškolený kaskadér. ()

humanbeing 

všechny recenze uživatele

Velmi solidně budovaný survival thriller v mrakodrapu s fajn hrdinkou a hustým zabijákem s baseballkou. Pohyb hrdinky po budově po většinu děje dává smysl, což je jistě bod k dobru. Jak se mi P2 moc nezamlouval, tak Trapped si mě získal, také v onom hádání, co se bude dít dál a tomu scenáristovi se daří vymýšlet neustále něco nového. Těžko říct, proč film není moc známý, ale možná to bude tou větší "televizností", která film v očích diváků může už dopředu začleňovat do přihrádky méně povedených kousků. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Námet určite fajn - poloopustený a dobre zabezpečný mrakodrap verzus zamestnankyňa so zlodejíčkom a tajomným vrahom. Rozbeh je síce pomalší, ale neskôr funguje dobre, tempo je pekne dávkované, pričom so záverom smeruje do akčnejšej polohy. A ani hlavná predstaviteľka nie je na zahodenie. Spracovanie typicky béčkové, ani sa neunúva vysvetliť, prečo vrah koná tak, ako koná. ()

Reklama

Reklama