Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tragický příběh dětí - mutantů pokračuje. Frank Davies (první díl série Ono žije), přestože jeho vlastní příběh skončil tragicky, se snaží pomáhat dalším párům, které potká stejný osud. Má velký cíl - snaží se spolu se skupinou lékařů zvládnout vraždící dětská monstra, aniž by je bylo nutno zabít. Proti nim stojí další, vládní skupina lékařů, která tyto děti zabíjí hned po narození. Mezi nimi se rozhoduje mladý pár očekávající narození zmutovaného dítěte. Novopečení rodiče jsou nejprve omráčeni hrůzným zjevem svého dítěte a prchají před ním, ono je však následuje a za ním se táhne stopa krve. Rodiče nakonec poznají, že láska k vlastní krvi nezná překážek a začnou své dítě ochraňovat...příliš pozdě. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (19)

Hadža 

všechny recenze uživatele

Tak predevsim je asi hlavni nesoudit tento film pohledem dnesni doby a prekousnout herecke vykony predstavitelu,ktere jsou misty opravdu komicke a dialogy,kterym by opravdu neverilo ani 5ti lete dite a pockat si na nadhernou prekypujici lasku lasku gumoveho zubateho panacka ke svym rodicum!Zvlaste zajimave je sledovat absolutne iracionalni chovani otce!30% ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Nejlepší díl série. Oproti jedničce je akčnější a má více zmutovaných harantů a oproti trojce není tak hloupý(i když trojka byla natočená asi nejlépe). Opět nám nechybý drama které fungovalo v jedničce a celkově psychika postav tu byla ztvárněna o něco lépe než v ostatních dílech.masky jsou opět minimalistické a občas jsem si zívl a chtěl jsem aby se dělo něco více. On se film dobře rozjede na posledních půlhodin. Pro mě je tahle série lehce nadprůměrná, lepší než třeba dejme tomu trilogie Basket case. ()

Reklama

TO 

všechny recenze uživatele

Ono ožívá je přibližně na stějné úrovni jako první díl Ono žije a je jeho přímým pokračováním. Frank Davies se snaží pomáhat lidem, kterým se rodí zabijácké děti, a monstra umísťuje do své laboratoře. Oni však samozřejmě utečou.... vraždy nejsou natočený nijak zvášť dobře, ale mě film přijde celkem povedený a pořád mě baví. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Mimina se rodí a policie se je snaží zlikvidovat, dřív než někoho pokoušou jaká to blbost. Škoda, že ony krasavce vidíme až skoro v hodině filmu, celé je to dost šílené neboť se vlastně nedozvíme proč se ti děti takhle rodí a vzhledem k tomu, že je chtějí hned zabít, tak ani smysl k čemu měli sloužit, a hlavně proč je zase určitá skupina chce chránit, k čemu? Naštěstí děti na to mají svůj názor a je jim jedno jestli ten dotyčný je chce chránit či né..... ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Sedmdesátkové filmy (a horrory obzvláště) opývají jistou dávkou syrovosti. Ne nutně v tom explicitním smyslu. Ale dodává jim to zajímavou atmosféru. Všechno je takové přirozenější. Až teď zjišťuji, že tohle je vlastně dvojka, která se od jedničky liší snad jen počtem harantů. Alespoň nemusím koukat na jedničku. Zpočátku je to hodně napínavé, divák si ani nedokáže představit o co přesně jde a kam se to vyvine. Pak je to trochu zmatené a hodně si to pomáhá (tak, že se postavy chovají přesně, aby se to dostalo tam, kam je třeba). Knírkatý manžel mi lezl neskutečně na nervy, být jeho ženou, tak ho zabiju a svedu to na těhotenské pomatení. Takový trošku předchůdce o rok mladších Cronenbergových The Brood, které mají všechno, co tomuhle filmu chybí. 2.5* ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama