Reklama

Reklama

VOD (1)

Záhadný agent (Jean-Claude Van Damme) se musí po 25 letech vrátit do činné služby, když musí zachránit svého syna před falešným obviněním z pašování drog a obchodu se zbraněmi. (p.a.douch)

Videa (1)

Trailer

Recenze (119)

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Klasická ulítlá francouzská komedie ve které je nejlepším hercem paradoxně brusselský svalnáč. Zápletka je děravá a očividně šitá na míru nejrůznějším piškuntáliím z nichž některé jsou povedené (posedlost Zjizvenou tváří) a jiné (většinou) nikoli. Van Damme střídá kostýmy a kaskadéry v (nijak oslnivých) akčních scénách, kde se hodně stříhá a tak nějak tušíte kdy už to není hlavní hrdina.  Usínál jsem, přesto mě zajímalo jak to celé skončí. Průměr. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Na moj vkus az prilis ukricana somarinka. Presne na styl prveho taxi, taxi filmu - zapadol by presne do toho obdobia. Jean je sympos a maka na sebe. Za to mu patri uznanie. To je bezo sporu. Zial, film ma az tak nepobavil, hoci je tu par podarenych "splechov". Slabota. Kvoli Jean-Claud-ovi si to mnohi pozru. Mozno vam sadne. 40% ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Kdyby byl celý film jak scéna v "soukromým kině" dám mu pět. Všechno začalo u plakátu na Krvavý sport a pokračovalo fashion alá Tony Montana, jenže bohužel, tato scéna velmi výrazně ční nad zbytkem filmu. Ten přípomíná spíš blázinec před kamerou než ucelený film, ale ještě překvápko je JVCD nejen, že je pořád ve formě, ale přišlo mně, že jako jediný to chytil za dobrý konec. ()

matestlust 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem akční návrat JCVD ve stylu a podporou Netflixu, který umí produkovat akční pecky, dostal jsem ale průměrnou akční komedii, kde sice Jean ukazuje, že nepatří do starého železa, ale film hraje značně víc na tu komediální linku, která je ze 60% spíš trapná, než vtipná. Bojové vsuvky jsou fajn, ale mohlo by jich být víc. Nakonec to ale, se svou nepřehnanou stopáží, byla vcelku koukatelná jednohubka, která fanoušky JCVD rozhodně nenadchne, ale ani tolik neurazí. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Jak vystřelí, střílejte. Sebeobrana. Když nevystřelí, střílejte. Sebeobrana." Agent Brumére alias Kouř mě dost bavil a ti okolo něj měli taky svoje povedený chvilky. Kdo mě však hodně nebavil, tak to byl Archibald Al Mahmoud. Pravej i falešnej. Oba byli kreténi a za to, jak mě prudili, bych jim dle zdejšího návodu nejradši narval pingpongáč do řiti. Neudělám to jenom proto, že jsem pacifista. A taky že se ještě musím naučit přihrát si pistoli patičkou a pobrat ty arménský přísloví, kterejma Brumére rozhodně nešetřil. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (6)

  • Vo filme je viacero odkazov na iných, prevažne akčných snímok. Napríklad Jean-Claude Van Damme (JCVD) so svojím tancom pripomína svoju ikonickú scénu z filmu Kickboxer (1989). V jednom z ďalších scén je zase plagát filmu Bloodsport (1988), ktorý zbadá postava JCVD (Richard) a začne sa smiať. Práve Bloodsport bol v kariére Jean-Claude Van Damme (JCVD) prelomovým filmom. (BOURQUE)

Reklama

Reklama