Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtyřnohý pomocník vídeňských policistů přispěl nemalým dílem k objasnění mnoha zločinů i k dopadení pachatelů. Tento film vám ukáže, že projevoval detektivní schopnosti už jako štěně. Tehdy na něj totiž dostal zálusk majitel kamenolomu, jehož podnik byl jen zástěrkou pro nezákonnou likvidaci toxického odpadu. Chovatelé mu odmítli pejska prodat, onen podnikatel ho tedy bez skrupulí dal ukrást. Rex měl ovšem za ušima, podařilo se mu utéct, rychle si našel nového pána, malého chlapce Bennyho, a rovnou se pustil do řešení svého prvního kriminálního případu... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (16)

mzss1 

všechny recenze uživatele

Tohle vůbec nepřipomíná Rexe. Najde se tu pár roztomilých scén s psím mládětem, ale to je asi tak všechno. Nefungovalo by to ani pro malé děti tenhle film. Odpad nedám, ale moc k tomu nechybí. Hodnotím s odř.ušima na 13% = * ()

Koral11 

všechny recenze uživatele

Ne ne, nemohu být tak přísná, jako ostatní hodnotící zde, ačkoli je naprosto chápu. Jako malá jsem na tento film mnohokrát koukala - měla jsem jej nahraný na VHS, tak jsem jej jistě už takových 13 let neviděla. Dnes by mi to jistě přišlo,( jako většina německých filmů ) jako škvár, ale ty vzpomínkové tři hvězdičky tomu dám. :) ()

heyda odpad!

všechny recenze uživatele

Zbytečný. Komisař Rex fungoval hlavně na začátku. První série byly výborné...pak se to propadalo a propadalo a propadalo až to spadlo sem do odpadu. ()

Dado 

všechny recenze uživatele

Už si ani nepamätám, koľko krát som tento film videl ešte ako malý chlapec. S rokmi však prichádza triezvejší pohľad na vec a ja skutočne pochybujem, že by som to dnes dokázal pozrieť čo i len raz dokonca, nie to ešte púšťať si tento film aj niekoľko krát za sebou v krátkom časovom úseku. Z nostalgie však musím aspoň 2 hviezdy dať. (30%) ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama