Reklama

Reklama

Smrtelná kořist

  • USA Deadly Prey
Trailer

Brutální skupina žoldnéřů unese lidi, které chce použít jako živé terče při výcviku svých jednotek. Ovšem únosem Michaela Dantona udělali velkou chybu, role se obrací... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (147)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"My nelovíme jeho, ale on loví nás." Cvičení komand pro diktátory je jistě záslužná a náročná práce, při které se holt občas musí někdo unést a zabít. To je pochopitelné, ale unést bosou kombinaci Tarzana, Ramba a Bon Joviho při vynášení smetí nebyl ten nejlepší nápad. Tenhle týpek je totiž mistrem světa ve vrhání kamenů, házení granátu do rozkroku a likvidaci tanků holýma rukama, takže o zábavu je postaráno. Já se tedy Michaelovým "nakopáním do prdele" v rytmu osmdesátkové muziky pobavil naprosto skvostně, přestože filmovými kvalitami tohoto snímku oprávněně opovrhují béčkoví, céčkoví a dokonce i někteří déčkoví režiséři. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Tajná žoldácká armáda se přece nebude cvičit na cvičných terčích a hrát si na vojáky s painballkama. Plukovník John Hogan na to jde zcela jinou cestou, nechá zajmout nějakýho chudáka, který je vypuštěn do lesa nedaleko tajné základny (asi 75mil od Los Angeles) a loven začínajícími žoldáky jak to divoký prase. Tak tomu bylo nespočetněkrát, než byl zajmutej a vypuštěnej do lesa ještě rozespalej týpek v šortkách a navíc bosej!!! Vojáčci se vydali na hon jako vždy, ale tentokrát tvrdě narazili. Ona nebohá oběť totiž nebyl nikdo jiný, než Mike Danton, kterého kdysi vytrénoval sám Hogan a byl to jeho nejlepší žák. Neozbrojen se Mike vydá na svou krvežíznivou pouť za svobodou (a také za svou přítelkyní). Kdo se mu postaví, toho jednoduše sejme. Nechybí ani takové lahůdky, jako umlácení týpka jeho vlastní useknutou rukou. Žoldáci tu padaj jako hrušky, že by se za to nestyděl ani Arnie v Komandu. Hlášek zde padá, že je člověk jen těžko spočítá a záporák Hogen je zralej na oskara :D Film je krásně přehnanej se a ani po těch letech co to vyšlo na VHS neztratil nic ze svého kouzla. Škoda jen, že to u nás nevydali na DVD, ale zas kdoví, jak by to dopadlo s dabingem, kterej už je zažitej a bez kterýho by to byl těžko ten samej film. Hold zvyk je zvyk. Za mě jasných 100% protože je to pro mě klasika všech klasik :) ()

Reklama

Blazkowicz 

všechny recenze uživatele

Normálně nevím, jak hodnotit. Éru tohoto skvostu jsem nezažil, takže nostalgie zde není, ale i přesto bych rád hodnotil výš. Na druhou stranu buďme objektivní. Podobné braky mám moc rád, jenže bývá u nich vzácností, abych se bavil od začátku do konce a to neustále. Tady máme absurdního tarzana v šortkách, starý dobrý dabing ("chcípneš" nebo "ty svině") a motivační retro hudbu. Chybí mi ale něco víc, třeba gore nebo větší variabilitu zabíjení. Ruka byla skvělá a body count je hodně vysoko, ale většinové zabíjení nožem začne rychle nudit. 3+* ()

McLushi 

všechny recenze uživatele

"DO PRDELE, MY NELOVÍME JEHO, ALE ON LOVÍ NÁS !!! ". Yeah !!! Tohle je životní dílo obou bratří Priorových. Je to brutální akční řezba malinko vykrádající ramba, ale mám tento film velmi rád a je to vlastně úplně první priorovka, která se ke mě dostala. U Smrtelné kořisti vždycky sedím jak přibitej a nechávám se unést dobrou akcí a působivou atmosférou a vduchu si říkám: "Mikeu, kurva, natři to těm hajzlům !!!!". Zkrátka mě to baví a jsou tu i nějaký hlášky a záporáci se mi taky líbí. V jednom momentu (skoro u konce) jsem se ale musel začít smát a to, když Mike Danton uřízl jednomu ze záporáků mačetou vlasy i s kůží :-D . 75% ()

choze 

všechny recenze uživatele

"NECHAL NĚJAKÉ STOPY?" - "JEN MRTVOLY." Tenhleten na obou stranách oceánu nostalgicky vzpomínaný videokult vyvařený z RAMBA a akčně-hvězdných ambic Priorova bráchy Teda mě ve své době nějak minul a já byl po 4 zhlédnutých priorovkách a nadšených komentech na IMDb ("NEJLEPŠÍ NEJHORŠÍ FILM VŠECH DOB!") na jeho opus magnum více než zvědav. Jaké ale bylo mé zklamání, když jsem ho zřel a seznal, že jde jen o další řadovou priorovinu, nad kterou může povykovat jen ten, kdo od Priora nic jiného neviděl. A ona kultovní scéna, v níž hrdina usekne mačetou padouchovi ruku a mlátí ho s ní? V TURKISH STAR WARS hrdinové rozsekají bezpočet padouchů holýma rukama a dokonce jednomu utrhnou ruku a propíchnou ho s ní! Fandové Mikea Dantona, jukněte na www.myspace.com/mikedanton ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama